*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Eylül 2007 #1 arkadaş kazanırken hangi özelliğe dikkat edersiniz? Davranışlarına Dürüstlüğüne Kötü alışkanlıklarına Sevgi ve saygısına Kültürüne Arkadaşlarını korumasına Onun arkadaşlarına Kurnaz olmasına Sağlığına şerefli olmasına....
Davranışlarına Dürüstlüğüne Kötü alışkanlıklarına Sevgi ve saygısına Kültürüne Arkadaşlarını korumasına Onun arkadaşlarına Kurnaz olmasına Sağlığına şerefli olmasına....
ÇİÇEĞİM Yeni Üye Üye 2 Eylül 2007 #2 Ce: arkadaş kazanırken hangi özelliğe dikkat edersiniz? dÜRÜSTLÜĞÜNE...
A amargi Yeni Üye Üye 2 Eylül 2007 #3 Ce: arkadaş kazanırken hangi özelliğe dikkat edersiniz? Ben arkadaşlarımı hep kollarım.. Kollanmayıda tabiki isterim.. Ama dürüstlükte vazgeçilmezim...
Ce: arkadaş kazanırken hangi özelliğe dikkat edersiniz? Ben arkadaşlarımı hep kollarım.. Kollanmayıda tabiki isterim.. Ama dürüstlükte vazgeçilmezim...
L LaDYDuRu Forum Okuru 2 Eylül 2007 #4 Ce: arkadaş kazanırken hangi özelliğe dikkat edersiniz? bakkaldan sipariş verir gibi olmuş 😀 gözlerine dikkat ederim gözlerinin ne söyledigine
Ce: arkadaş kazanırken hangi özelliğe dikkat edersiniz? bakkaldan sipariş verir gibi olmuş 😀 gözlerine dikkat ederim gözlerinin ne söyledigine
M Misafir Forum Okuru 3 Eylül 2007 #5 Ce: arkadaş kazanırken hangi özelliğe dikkat edersiniz? ondan aldığım elektrik çok önemlidir ilk gördüğümde ne oldunu anlarım öyle kolay kolayda kimse arkadaşım olamaz zaten
Ce: arkadaş kazanırken hangi özelliğe dikkat edersiniz? ondan aldığım elektrik çok önemlidir ilk gördüğümde ne oldunu anlarım öyle kolay kolayda kimse arkadaşım olamaz zaten
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 4 Eylül 2007 #6 Ce: arkadaş kazanırken hangi özelliğe dikkat edersiniz? Saygı, güven ve dürüstlük... Bir de beni anlayabileceğini hissetmem lazım.
Ce: arkadaş kazanırken hangi özelliğe dikkat edersiniz? Saygı, güven ve dürüstlük... Bir de beni anlayabileceğini hissetmem lazım.