Melekler Mekanı
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
PORTAL
Soru Sor
Sağlık Sorusu
Hamilemiyim Sorusu
Cinsellik Sorusu
Hamilemiyim
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Melekler Mekanı
Lezzetli Basit Yemek Tarifleri
Yemek Tarifleri
En Güzel Tarifler
Tatlılar
Armutlu Mus
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="*MeleK*" data-source="post: 19606" data-attributes="member: 41"><p>MALZEMELER</p><p>yarım kg olgun armut </p><p>1 limonun suyu</p><p>5 çorbakaşığı tozşeker</p><p>4 dilim ananas </p><p>10 adet böğürtlen</p><p>2 adet muz</p><p>2 adet kiwi</p><p>1 çorbakaşığı hindistancevizli krema</p><p>5 gramlık 3 adet yaprak jöle</p><p></p><p>4 Kişilik </p><p></p><p>HAZIRLANIŞI</p><p>Yaprak jöleyi suda eritin. lyice sıktıktan sonra, kısık ateş üzerindeki</p><p>bir kaba koyduğunuz limon suyunda bırakın.</p><p>Armutları soyup çekirdek kısmını temizleyip , kuşbaşı iriliğinde doğrayın. Muzlar, tozşeker ve jöleyle birlikte mikserden geçirip krema kıvamına getirin. Kremayı yüzük şeklindeki dört kalıba boşaltın ve 3 saat kadar buzdolabında bekletin.</p><p>Ananası yelpaze şeklinde dilimleyin. Kiwileri soyup doğrayın. Musu ananas, kiwi, böğürtlenle süsledikten sonra servis yapın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="*MeleK*, post: 19606, member: 41"] MALZEMELER yarım kg olgun armut 1 limonun suyu 5 çorbakaşığı tozşeker 4 dilim ananas 10 adet böğürtlen 2 adet muz 2 adet kiwi 1 çorbakaşığı hindistancevizli krema 5 gramlık 3 adet yaprak jöle 4 Kişilik HAZIRLANIŞI Yaprak jöleyi suda eritin. lyice sıktıktan sonra, kısık ateş üzerindeki bir kaba koyduğunuz limon suyunda bırakın. Armutları soyup çekirdek kısmını temizleyip , kuşbaşı iriliğinde doğrayın. Muzlar, tozşeker ve jöleyle birlikte mikserden geçirip krema kıvamına getirin. Kremayı yüzük şeklindeki dört kalıba boşaltın ve 3 saat kadar buzdolabında bekletin. Ananası yelpaze şeklinde dilimleyin. Kiwileri soyup doğrayın. Musu ananas, kiwi, böğürtlenle süsledikten sonra servis yapın. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Adı
İnsan doğrulaması
122-22 sorusunun cevabını aşağıdaki alana rakam olarak yazınız
Cevap yaz
Melekler Mekanı
Lezzetli Basit Yemek Tarifleri
Yemek Tarifleri
En Güzel Tarifler
Tatlılar
Armutlu Mus
Üst