M mervem Yeni Üye Üye 12 Haziran 2009 #1 Artık Ben de Hamileyim Hamile kadınlardan paylaşımlar aşılamayla hamile kalanlar aşılamayla gebelik hamile kalanların belirtileri arkadaslar hemde ıkız olma olasılıgı varmıssss yaaa cok mutluyuum yarın tekmı cıftmı onu ogrenecez insallah.....ASILAMAYLA HAMILE KALDIM.....
aşılamayla hamile kalanlar aşılamayla gebelik hamile kalanların belirtileri arkadaslar hemde ıkız olma olasılıgı varmıssss yaaa cok mutluyuum yarın tekmı cıftmı onu ogrenecez insallah.....ASILAMAYLA HAMILE KALDIM.....
PaSikA Yeni Üye Üye 12 Haziran 2009 #2 Cevap: ha-mi-le-yiiiiiiiiimmmmmmmm......... Senin adına çok sevindim mervem Allah tamamına erdirsin🙂
Gül Hanım Yeni Üye Üye 12 Haziran 2009 #3 Cevap: ha-mi-le-yiiiiiiiiimmmmmmmm......... Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Cevap: ha-mi-le-yiiiiiiiiimmmmmmmm......... Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
MEÇHUL Daimi Üye Üye 13 Haziran 2009 #4 Cevap: ha-mi-le-yiiiiiiiiimmmmmmmm......... Ayyy canım benim çok mutlu oldum.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım benim çok sevindim...
Cevap: ha-mi-le-yiiiiiiiiimmmmmmmm......... Ayyy canım benim çok mutlu oldum.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım benim çok sevindim...
M mervem Yeni Üye Üye 13 Haziran 2009 #5 Cevap: ha-mi-le-yiiiiiiiiimmmmmmmm......... hepinize cok tesekkur ederım arkadaslar yanımda oldugunuz ıcın ınanın ınsanın arkadasları sevdıklerı boyle yanında olmaları tarıfsız bı duygu ne kadar sızlerı tanımasamda ınanın coktan berı tanıyomusum gıbı hıssedıyorum hepınıze tekrar tesekkur ederım Allah ım butun bebiş ısteyenlere nasıp etsın ınsallah....
Cevap: ha-mi-le-yiiiiiiiiimmmmmmmm......... hepinize cok tesekkur ederım arkadaslar yanımda oldugunuz ıcın ınanın ınsanın arkadasları sevdıklerı boyle yanında olmaları tarıfsız bı duygu ne kadar sızlerı tanımasamda ınanın coktan berı tanıyomusum gıbı hıssedıyorum hepınıze tekrar tesekkur ederım Allah ım butun bebiş ısteyenlere nasıp etsın ınsallah....
efsun_55 Üye Üye 13 Haziran 2009 #6 Cevap: ha-mi-le-yiiiiiiiiimmmmmmmm......... tebrikler mervem . Allah tamamına erdirsin canım . sorunsuz bir 9 ay geçirmeni dilerim
Cevap: ha-mi-le-yiiiiiiiiimmmmmmmm......... tebrikler mervem . Allah tamamına erdirsin canım . sorunsuz bir 9 ay geçirmeni dilerim
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 13 Haziran 2009 #7 Cevap: ha-mi-le-yiiiiiiiiimmmmmmmm......... tebrikler mervem... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
Cevap: ha-mi-le-yiiiiiiiiimmmmmmmm......... tebrikler mervem... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
HaYaL Daimi Üye Üye 13 Haziran 2009 #8 Cevap: ha-mi-le-yiiiiiiiiimmmmmmmm......... Tebrikler canım inşallah yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.Allah olmayanlara da versin.
Cevap: ha-mi-le-yiiiiiiiiimmmmmmmm......... Tebrikler canım inşallah yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.Allah olmayanlara da versin.
CiCi-MeLeK Yeni Üye Üye 14 Haziran 2009 #9 Cevap: ha-mi-le-yiiiiiiiiimmmmmmmm......... Hayırlı olsun canım, Alllahım kucağınada almanı nasip etsin....
Cevap: ha-mi-le-yiiiiiiiiimmmmmmmm......... Hayırlı olsun canım, Alllahım kucağınada almanı nasip etsin....
SEDUŞ Yeni Üye Üye 16 Haziran 2009 #10 Cevap: ha-mi-le-yiiiiiiiiimmmmmmmm......... hayırlısı olsunnn... darısı bizim başımıza artık inşallah🙂
Cevap: ha-mi-le-yiiiiiiiiimmmmmmmm......... hayırlısı olsunnn... darısı bizim başımıza artık inşallah🙂