canımm aramıza hoş geldin inan çoook üzüldümm.Çocuğundan etkilenmesi yanlış ama kendi çocuğun için dayanman lazımm.bence çocukla konuşmayı dene sevdiği şeyleri yap seni şikayet etmesini engelle.Çocuk işte kıskanıyo kabullenemiyo demek ki sizi.onunla iyi olursan bence oda vezgeçer babasına şikayet etmekten.canımm inşallah düzelirr herşey ve çook mutlu olursun...merhaba sizinle yıllardır çözemediğim bir sorunumu paylaşmak istiyorum.ben on sene süren içki ve dayak yüzünden biten bir evliliğin ardından ikinci bir evlilik yaptım.benim bir kızım var eşiminse oğlu eşim beni deliler gibi sevdiği için evlendim .ama evlendikten sonra eşim ne ölen eşini dilinden düşürdü nede onun ailesiyle görüşmeyi kesti.ve oğlu onun herşeyi onun mutlu olması için benden boşanmayı bile çok düşündü. çünki çocuk beni sevmiyor çok zeki bizi ayırmak için herşeyi yapıyor.babasıda onun yalanlarına inanıp beni dışlıyor.bizim ortak bir kızımız oldu ona ramen oğlu mutlu olmadığı için hala boşanmak istiyor hiç huzurum kalmadı lütfen yardım edin bi akıl verin lütfenn...
merhaba sizinle yıllardır çözemediğim bir sorunumu paylaşmak istiyorum.ben on sene süren içki ve dayak yüzünden biten bir evliliğin ardından ikinci bir evlilik yaptım.benim bir kızım var eşiminse oğlu eşim beni deliler gibi sevdiği için evlendim .ama evlendikten sonra eşim ne ölen eşini dilinden düşürdü nede onun ailesiyle görüşmeyi kesti.ve oğlu onun herşeyi onun mutlu olması için benden boşanmayı bile çok düşündü. çünki çocuk beni sevmiyor çok zeki bizi ayırmak için herşeyi yapıyor.babasıda onun yalanlarına inanıp beni dışlıyor.bizim ortak bir kızımız oldu ona ramen oğlu mutlu olmadığı için hala boşanmak istiyor hiç huzurum kalmadı lütfen yardım edin bi akıl verin lütfenn...
anlattıklarını okudum canım öncelikle hos geldin.umarım cok güzel seyler paylasiriz burda.ikinci evliliğini yapmişsin.ve esin ağzindan eski esini düşürmemiş.sen onunla evleneceğin zaman sana asik oldugunu söyledi mi o zamanlar eskiyi unutamadığını mı söyledi bile bile mi evlendin yani?oğlu sizi ayırmak için nasil seyler yapıo iftira mı atıyo daha kötü seyler mi...ne kadar terbiyesizlik.seni annesi olarak görmesi gerek.adam senden onun lafıyla ayrılacaktiysa niye evlendi.seni düşünmeli.cocugunuz d olmus.sorumsuz olmamali.sevgiler.pes etme bosanma kocanla arana baskasinin girmesine engel ol..merhaba sizinle yıllardır çözemediğim bir sorunumu paylaşmak istiyorum.ben on sene süren içki ve dayak yüzünden biten bir evliliğin ardından ikinci bir evlilik yaptım.benim bir kızım var eşiminse oğlu eşim beni deliler gibi sevdiği için evlendim .ama evlendikten sonra eşim ne ölen eşini dilinden düşürdü nede onun ailesiyle görüşmeyi kesti.ve oğlu onun herşeyi onun mutlu olması için benden boşanmayı bile çok düşündü. çünki çocuk beni sevmiyor çok zeki bizi ayırmak için herşeyi yapıyor.babasıda onun yalanlarına inanıp beni dışlıyor.bizim ortak bir kızımız oldu ona ramen oğlu mutlu olmadığı için hala boşanmak istiyor hiç huzurum kalmadı lütfen yardım edin bi akıl verin lütfenn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?