C CeMRe YoSH Yeni Üye Üye 15 Ağustos 2007 #1 Aşık mısınız? aşkmı alışkanlıkmı sevgimi alışkanlıkmı evet yorumları aliyim aşıkmısınız😱
M Misafir Forum Okuru 15 Ağustos 2007 #2 Ce: Aşıkmısınız hemde sırılsıklam deliler gibi ama o bilmesin şşşş aramızda 😉
M muratfortune Forum Okuru 17 Ağustos 2007 #3 Ce: Aşıkmısınız ewet hemde ne aşk deliler gibiden de öte...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 18 Ağustos 2007 #4 Ce: Aşıkmısınız önce aşık oldum sonra sevdim şimdi alıştım😀ama sevgim hep aynı kaldı aşk gelip geçicidir😉
Ce: Aşıkmısınız önce aşık oldum sonra sevdim şimdi alıştım😀ama sevgim hep aynı kaldı aşk gelip geçicidir😉
S sevqi Forum Okuru 29 Ağustos 2007 #5 Ce: Aşıkmısınız de_Li_LeR gibi hemdee aptallar gibiiii..😉)zaten aptalım 0 ayrı 😀
şeker kız Yeni Üye Üye 30 Ağustos 2007 #6 Ce: Aşıkmısınız Aşık değilim, 😀 ama tekrar aşık olmak isterdim. Hee valla buna deyecek adam bulsam bugün aşık olurum 😀
Ce: Aşıkmısınız Aşık değilim, 😀 ama tekrar aşık olmak isterdim. Hee valla buna deyecek adam bulsam bugün aşık olurum 😀
A asena66 Yeni Üye Üye 1 Eylül 2007 #7 Ce: Aşıkmısınız Önce kaçtım,sonra sevdim,ondan sonra aşık oldum,daha sonra evlendim.Ama eşimle aramızdaki sevgimi,aşkmı,alışkanlıkmı bilmiyorum.Çünkü 27 yıldır çok mutluyuz.
Ce: Aşıkmısınız Önce kaçtım,sonra sevdim,ondan sonra aşık oldum,daha sonra evlendim.Ama eşimle aramızdaki sevgimi,aşkmı,alışkanlıkmı bilmiyorum.Çünkü 27 yıldır çok mutluyuz.
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 28 Eylül 2007 #10 Ce: Aşıkmısınız Aşığım... Hala aşığım... Zamanla sevgiye döner eşler diyorlar bakalım...