Merhaba arkadaşlar ben almanyada yaşıyorum ve sizler gibi aşılama yaptırdım bu ikinci ve bugün 8. Gün ayin 13 ünde belli olacak. Ilk aşılama Almanların tatil gününe denk geldiği icin adetimin 10 .günü yaptilar % 99 olmayacak demislerdi ve ben klinigi değiştirdim. Şimdi ikinci aşılama yi yaptırdığim klinik benimle cok ilgilendi
Ama aşılama yöntemi tutma ihtimali cok düşük olduğundan hep olmayacak gibi düşünüyorum. . Ve bu arada Kasiklarim ve Belim cok ağrıyor sizlerde durum nedir? ?
Slm arkadaşlar bugun 13 gun oldu aşılama yaptıralı ve hala belim ilk gununkü gibi ağrıyor ve gögüslerde cok ağrıyor ve yarın kan tahlili yaptırıcam bakalım sonuc ne cıkıcak beklemek cok zor
Cancan bendede durum aynısı bel ve kasık agrim oluyor kesik kesik geliyor sancilar benim 10. Günüm Rabbim insallah bu sefer ol demistir bekleyen herkese
İnşallah arkadaşlar allah herkesin gönlüne göre versin tahlil icin bugun gec kalmışım öğleye kadarmış yarın sabah gidicem cuma sonucu alıcam 14 gun olacak cıkarmı ki sizce yaaa meraktan ölücem erken ama bi nebze icin mi rahatlatmak icin yaptırıcam saglık ocagına bu ayın 15de doktoruma gidicem en azından sonucu bilerek gideyim ki orda negatif cikarsa biliyorum derim
Benim de pazartesi günü belli olacak bu seferde olmazsa direk tüp bebek yaptiracagim aşılama yaptıran çok tanıdığım var hepside diyor tutmadi pek umudum yok yinede Allah bilir
Ümidini yitirme belki bi mucize olurda bebişlrimiz olu verir sen morelini yüksek tut sonucta bünyede bünyeye fark var doktor banada bu aşilama tutmaya direk Tup bebek dedi fakültede yaptırdım aşılamayı Tup bebeğime orda yaptırıcam allah kısmet ederse 4 aya kadar sıra banada gelecekmiş bakalım ama inşallah gerek kalmaz ama buraya sonuclarımızı yazalım berlin berlin birbirimize destek olalım cunku ben bu surece gelene kadar cok yıpranmış derdimi anlatamıyorum kimseye bide cevre baskısı beni may etti anlacan
Evet seni cok iyi anlıyorum bende 3 yıldır evliyim ve uğraşıyorum hele birde kaynana ve çocuğu olan bir eltin varsa insanda moral kalmiyor. Aşılama yaptırdığimdan beri kaynananam bebek varmış gibi davranıyor aman kalkma aman yapma bebegin cani yemek cekiyormu diyorum anne öyle deme bak olmazsa bende hayal kırıklığı yaşarım diye. . Zaten birdaha yaptirirsam soLemeyecegim kimseye... sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum ve her zaman benimle beraber kim istiyorsa rabbim kucaklarini bos birakmasin diye dua ediyorum