aşılama yöntemiyle hamile kalanlar...

Benimde durum aynı eltimin cocugu var görümcemde bugün dogum girdi 5 yıllık evliyim ve sürekli aynı konu senin nezaman olacak bi olmadı bebeğin bu laflar insanı bitiriyor ama allah bizimde yuzumuze bakıcak hic ümidini yitirmedim yitirmicemde stres ister istemez oluyor elimizde degil

Burdaki doktorlarda hep diyor stres yapmayın illa çocuk olacak diye davranmayin hersey beyinde bitiyor diyor ama amaaaa gelde stress yapma
Bu arada bir test var bilmiyorum türkiyede varni adi clear blue digital beklenen adet gününden 4 gün önce kesin sonuc veriyor hatta aşılama nin 8. Günü bille belli oluyormus b en aldim yarın sabah yapacağım

Özlem üzülmeeee birinci olmadı ama ikinci olur inşallah berlin sonucu yazarsın yarın ben öğleden sonra alıcam sonucu

Ay ayni sorunlar bendede var kizlar ya iki eltimde benden sonra evlendi ikisininde cocugu var hatta eltimin birinin cocugunu seviyodum bana dogurda. Onu sev dedi çok zoruma gitti gecen yil bayramda bayrami zehir etmisti bana

Benim eltimin çocuğu ilk torun eltim bana dediki bundan sonra 10 tane cocuk dogursan kaynanamgil sevmezler onlarin ilk göz agri benim oglum dedi bu bana cok koydu.. mutlaka yazacagim sonucu sizlerde yazin bir birimize moral oluruz.... peki arkadaslar sizdeki problemler nedir bizimkisi esimin spermleri cok yavas ben ise 5 myom ameliyatı gecirdim suan nohut büyüklüğünde 10 tane daha myom var yumurtaliklarim ameliyattan dolayi yukarı kaymis

Oda valla baya bi abartmış hiç öyle bişe söylenirmi ya zeynep zaten şu dış etkenler olmasa bukadar yıpranmayız kendileri aramadıkları için bizi anlayamazlar

Ya canım insanın bes parmağı birbirine benzemedigi gibi evlat torunda öyle o okadar buyuk konusmuski ya torun sevilmesi o senin morelini bozmak icin yapmış benim rahatsızlıgımda çikolata kisti var ve evliliğim başlarında yanliş tedavi ilaç öyle işte canım