Aşk Tarot baktıracaklar buraya (yanlızca ilişkisi olanlar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elindeki tüm gücü kullanacaksın canım. Evet sen istiyorsan bu iş evlilikle sonuçlanır.
Senden istenen artık kendini ispatlamandır.

Hadi bakalım onu yoğun bir sevgi yumağına çevir. Sıkboğaz etmeden ilgilen. onla mutlu olduğunu söyle. İçindeki güzel düşünceleri onunla paylaş.

Merak etme düzelecek. Sende biraz yardımcı olacaksın tabiki. Yaşadığın bu dengesizlik anca senin gayretinler düzelir canım.

peki ayrılık görünüyor mu Handanca Hanım, veya evlilik?
şimdiden teşekkürler

çokj sagol yorumun için

çok haklısın canım onun yapısı böyle kendide hep der benim yapım bu diye ama ben yıprandim bide herseye cevap verme huyum var canım bunu bugünden itibaren bırakıyorum canım

teşekkürlerrr

ben ıkızler burcuyum sevgılım oglak burcu acaba bırlıktelıgımız evlılıkle sonuclanabılecek mı? banada bakarsanız cok sevınırım 🙂 simdıden tesekkurler

Merhaba Handanca'cığım bana açılım yaparmasın. benim ve kafamdaki kişinin burcu terazi. açılım için teşekkürler

ben ıkızler burcuyum sevgılım oglak burcu acaba bırlıktelıgımız evlılıkle sonuclanabılecek mı? banada bakarsanız cok sevınırım 🙂 simdıden tesekkurler

Evet evlilik bazı taşları yerine oturttuğunda olması mümkündür.
Yanlız bazen çok kırıcı olduğunu kabul et. Lütfen ona güler yüzünle yaptır isteklerini.

Ona kıymet verdiğini anlayınca gör bak nasılda verici olacak sana karşı. Onun tarafından tanışacağın insanlarda olacak. Bu ortamlar hoşuna gidecek ama yine kendini sevdirerek at adımlarını.

Güzel gelişmeler zaten sana moral olacak. senden istenen şeyleride yaparsan o beklediğin isteğine daha kısa sürede erişeceksin inşallah.

Merhaba Handanca'cığım bana açılım yaparmasın. benim ve kafamdaki kişinin burcu terazi. açılım için teşekkürler

Geçmişte yaşadığın üzüntünün izleri kalçmış sanki üstünde. Bunun etkisinden kurtul vede ilişkine sahip çık. Keyifli bir dönem yaklaşıyor. Fazla kafanda sorunlarla gezme diyor kartlar.

Herşey için pozitif gücünü kulan. Emin ol özellikle çok istediğin şeyler üzerinde bunun olumlu etkisi olur.
*sitedeki aktiviteniz yetersiz. Konulara yorum yapmaya çalışın. Diğer açılım talebinizde bu durumunuz dikkate alınacaktır.

cok tesekkur ederım sanırım bıraz sectıgım kelımelere dıkkat etmem gerekıyor bırsey daha sorabılırmıyım gorevı nedenıyle yurt dısında 1 aydan berı gorusmuyoruz acaba ayrılık goruluyormu yada arayacakmı benı

merhaba

ablacım meraba ben akrep burcuyum.partnerim yay burcu.şu anda ayrıyız ama ben hala onu bekliyorum ve her gün görüyorum.o yüzden unutamıyorum.şimdiden teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...