Aşk Tarot baktıracaklar buraya (yanlızca ilişkisi olanlar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kasımın 25 inde 5. senemizi kutlıcaktıkki annesi beni oğluna uygun görmediği için sorun yaşadık ve ayrıldık aramızda başka hiç bir sorun yoktu ben akrep o balık devam etmek için çaba göstermelimiyim yada o hatasını anlayacakmı çok sıkıntıdayım yardımlarınız için teşekkürler

mrb handanca ablacım nasılsın?kendimi topladım birasda olsun sanırım yada tamamen dağıldım artık bilmiorum erkek arkadaşımla ggörüşüorus ama bu ilişkinin adı artık ne bilmiorum ama o da yetio ondan ilerisini beklemeye ileri yada geri adım atmaya korkuorum artık olduum yerde sayıyorum.umarım bana tarot açılımı yaparsın benim burcum terazi dğm tarihim 25 09 1990 onun ki yengeç 07 07 1989 şimdiden tşk ederim nete girmeye peq waktim olmuo çoq nadir 5 10dk baqıp çıkabiliorum anca çalıştıım için bu arada

Yeniden merhaba handanca bana tam olarak 2 hafta önce yorum yapmıstın 🙂 aynen şu şekilde bende merak ederek sormustum ne gibi kopukluk sanırım kuralları tam bilmediğim icin cevap veremedin 😀 2 hafta gecti ve soruyorum ne gibi kopukluk olacak ve beni etkileyecek çok merak ediyorum tabiikide kalbimden geçen hep onunla kopukluk yasamadan bi iliski geçirmek ama arada böyleşeyler olur diye düşünüyorum ayrılık olmadığı sürece moralim çok yüksek olur tabiikide ama kartlar ne söylüyorsa uymaya calısıcaz artık 🙂 simdiden teşekkürler ve kolay gelsin (=

Site kuralları dahilinde mesajlarınızı yazın. 2. mesajınızda mesaj sayınız 50 üzerinde olmalı. Sitedeki aktivitenizde gözönünde bulunduruluyor. Onun dışında Lütfen ısrarcı olmayın.

Bundan sonraki mesajlarında ömalesef sitedeki aktivitenize göre cevap verilir.

Bu ilişki için bişey yapmazsan olağanüstü bişey bekleme. Hatta yürütme derim. Fedekarlıklarına bağlı yani

Sen bu insan olmadan mutlu olabiliyorsan karar senin. Yok ben ilişkimi kurtarayım diyorsan hemen silkelen ve ayağa kalk. Sonra senin haberin olmadan bi bakarsınki gitmiş.

İlişkine biraz romantizim kat. birlikte zaman geçirmeye onu mutlu etmeye bak. İçinden gelen bişey olmuyorsa ne kendini nede onu üz canım. Kimse elini kolunu kaldırmaya güç bulamazsa kartlarda olumlu konuşmaz elbe.

Hayatım fazla kurcalama herşeyi. . bir kişinin varlığından ziyada şartlardan oluşan kopukluk demek istedim.

Lütfen sen yüksek moralle ilişkini yetiştirmeye bak. Güzel günler sana uzak değil. O beklediğin belkide şimdilik uzak gördüğün hedeflerin bile katmer katmer yol alıp sana koşabilir.

Mutluluğunuda sağlam dostlarınla paylaş. Herşeyde dengeli vede kararlı ol. Sorumluluk alabilecek biri olduğunu ispatla arkadaşına.

merhaba handanca . ben en son 28.10.09da baktrmştım 15 gün doldu sanırım.
ben yay burcuyum 24 yaşındayım. sevgilim akrep burcu 30 yaşında. hatta bugun onun doğum günü. bizim için bakarmısın.?
teşekkür ederim şimdiden kolay gelsin öpüyorum seni.

ii gunler ben başak partnerim bogaburcu ilişkimiz pejk guzel gittigi soylenemez nasilda bitecegini bilmiyorum iilişkimizde ayrilik yada evlilik varmi 1 haftadir konuşamiyoruz partnerim ilişkimiz hakkinda ne duşunuyo ayrilacakmiyiz yoksa boylemi devam edecegiz duzelekmi aramiz ne olacak nezamn gelecek bu guzel gunler aslinda çojk umutluyum gelecek olan guzel gunlerden aama insaniz işte bazen umutsuz olabiliyruz

Sitedeki aktiviten sadace bu bölüm için görünüyor. Diğer konularada yorum yaparak aktivitenizi artırın. Daha sonra açılım yapılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...