HaYaL Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2009 #41 Cevap: Aşkı Anlatan Şiirler Arşivi III Bir umuttun Sen Belkide bir hayal Buldugum Kayıp şehirlerde Arıyorum şimdi kaybettigim Seni Bir dünya düşlüyorum yüregimde Sadece sen ve ben Her yerde sen ol Ben her yerde seni göreyim Sen güneş ol Ben her sabah senle uyanayım Sen yıldız ol Ben her gece senle uyuyayım Sen sen ol ki Ben sana doyayım
Cevap: Aşkı Anlatan Şiirler Arşivi III Bir umuttun Sen Belkide bir hayal Buldugum Kayıp şehirlerde Arıyorum şimdi kaybettigim Seni Bir dünya düşlüyorum yüregimde Sadece sen ve ben Her yerde sen ol Ben her yerde seni göreyim Sen güneş ol Ben her sabah senle uyanayım Sen yıldız ol Ben her gece senle uyuyayım Sen sen ol ki Ben sana doyayım
HaYaL Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2009 #42 Cevap: Aşkı Anlatan Şiirler Arşivi III Bitmeyecek Ve sen gitmeyeceksin Sevdan göğsümde kilitli Bu aşkı terk etmeyeceksin Tüm beyaz güvercinler Yüreğimde kanat çırparken Tüm yıldızlar Gökyüzünü terk edip Gözlerime inmişken Tutkunu olduğum Okyanuslar bile rüyalarım olmuşken Gitmeyeceksin Omuzlarımda ki dağlar Ağırlığını yitirmişken Tüm korkularımın önünde Sen inancıyla durabiliyorken Sevmenin anlamını Sadece seninle yaşayabiliyorken Bitmiş bir yaşama Sadece sen ile tekrar başlayabiliyorken Gitmeyeceksin Nefesim sevdan Ellerim tenin Özgürlüğüm aşkın Ve yaşamak sadece sen olmuşken Bitmeyecek Ve sen gitmeyeceksin Sevdan göğsümde kilitli Bu aşkı terk etmeyeceksin..!
Cevap: Aşkı Anlatan Şiirler Arşivi III Bitmeyecek Ve sen gitmeyeceksin Sevdan göğsümde kilitli Bu aşkı terk etmeyeceksin Tüm beyaz güvercinler Yüreğimde kanat çırparken Tüm yıldızlar Gökyüzünü terk edip Gözlerime inmişken Tutkunu olduğum Okyanuslar bile rüyalarım olmuşken Gitmeyeceksin Omuzlarımda ki dağlar Ağırlığını yitirmişken Tüm korkularımın önünde Sen inancıyla durabiliyorken Sevmenin anlamını Sadece seninle yaşayabiliyorken Bitmiş bir yaşama Sadece sen ile tekrar başlayabiliyorken Gitmeyeceksin Nefesim sevdan Ellerim tenin Özgürlüğüm aşkın Ve yaşamak sadece sen olmuşken Bitmeyecek Ve sen gitmeyeceksin Sevdan göğsümde kilitli Bu aşkı terk etmeyeceksin..!