HaYaL Daimi Üye Üye 17 Mayıs 2009 #1 aşkım ben hamileyim .aşkım ben hamileyim... geçmiş olsun, hayırdır?.. öküzsün... -aşkım ben hamileyim o da bişey mi! benim bi amca oğlu var o bile hamile... Allah belanı versin Ali. daha ne verecek lan... aşkım ben hamileyim! ben korunmuştum, gerisini sen düşün! -aşkım ben hamileyim - harbi mi... benekli olursa ben alabilir miyim bi tanesini? -ühühühühühühühü.... - tamam lan yemedik çocuğunu. hayret bişey... -aşkım ben hamileyim - artık bu evde duramam, babamlara gidiyorum aşkım ben hamileyim tebrik ederim -aşkım senden çocuk bekliyorum. -daha çok beklersin... aşkım ben hamileyim yapma ya, kimden? -aşkım ben hamileyim - dur sana bir bardak soğuk su getireyim
.aşkım ben hamileyim... geçmiş olsun, hayırdır?.. öküzsün... -aşkım ben hamileyim o da bişey mi! benim bi amca oğlu var o bile hamile... Allah belanı versin Ali. daha ne verecek lan... aşkım ben hamileyim! ben korunmuştum, gerisini sen düşün! -aşkım ben hamileyim - harbi mi... benekli olursa ben alabilir miyim bi tanesini? -ühühühühühühühü.... - tamam lan yemedik çocuğunu. hayret bişey... -aşkım ben hamileyim - artık bu evde duramam, babamlara gidiyorum aşkım ben hamileyim tebrik ederim -aşkım senden çocuk bekliyorum. -daha çok beklersin... aşkım ben hamileyim yapma ya, kimden? -aşkım ben hamileyim - dur sana bir bardak soğuk su getireyim
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 7 Haziran 2009 #2 Cevap: aşkım ben hamileyim komikti canim 😀 tskler paylasim icin 😀
sahtedüşler Yeni Üye Üye 3 Ekim 2009 #3 heheheheh erkek milletine de ne yapsam yaranılmıyo yavv ben nasıl derim acaba ...