М '' мάﮒάŁ '' Yeni Üye Üye 9 Kasım 2010 #2 🙂 sevgi diyorum ne aşk çözüm ne de para aşk biter para biter sevgi kalır
sudembeyaz Daimi Üye Üye 9 Kasım 2010 #3 '' мάﮒάŁ ''' Alıntı: 🙂 sevgi diyorum ne aşk çözüm ne de para aşk biter para biter sevgi kalır Genişletmek için tıkla ... denizcimm farkındaysan iki şık var :: ama neyse ::
'' мάﮒάŁ ''' Alıntı: 🙂 sevgi diyorum ne aşk çözüm ne de para aşk biter para biter sevgi kalır Genişletmek için tıkla ... denizcimm farkındaysan iki şık var :: ama neyse ::
М '' мάﮒάŁ '' Yeni Üye Üye 9 Kasım 2010 #4 Aykırıyım hep 😀 iki şıkkıda kabul etmiyorum o yüzden öyle dedim
suCre Daimi Üye Üye 9 Kasım 2010 #5 Para olmasa aşk ta olmaz biyerde maddiyat çok önemli olmayınca sorunlar başlıyor aşkta bitiyor... İlk önce para sonra aşk😀
Para olmasa aşk ta olmaz biyerde maddiyat çok önemli olmayınca sorunlar başlıyor aşkta bitiyor... İlk önce para sonra aşk😀
sudembeyaz Daimi Üye Üye 9 Kasım 2010 #6 '' мάﮒάŁ ''' Alıntı: Aykırıyım hep 😀 iki şıkkıda kabul etmiyorum o yüzden öyle dedim Genişletmek için tıkla ... öyle olsun denizimm
'' мάﮒάŁ ''' Alıntı: Aykırıyım hep 😀 iki şıkkıda kabul etmiyorum o yüzden öyle dedim Genişletmek için tıkla ... öyle olsun denizimm
sudembeyaz Daimi Üye Üye 9 Kasım 2010 #7 suCre' Alıntı: Para olmasa aşk ta olmaz biyerde maddiyat çok önemli olmayınca sorunlar başlıyor aşkta bitiyor... İlk önce para sonra aşk😀 Genişletmek için tıkla ... sen nasıl istersen öyle olsun sucremm 😀
suCre' Alıntı: Para olmasa aşk ta olmaz biyerde maddiyat çok önemli olmayınca sorunlar başlıyor aşkta bitiyor... İlk önce para sonra aşk😀 Genişletmek için tıkla ... sen nasıl istersen öyle olsun sucremm 😀