AşkaimtisaL Yeni Üye Üye 12 Nisan 2011 #21 bettt' Alıntı: Ne kadar sıcak bir giriş olmuş bu 🙂 357 yazmışsın çok hoşuma gitti yaa. mutluluğun daim olsun canım. Herzaman mutlu olman dileğiylee nice nice beraber senelere.. 🙂🙂 Hoşgeldinnn aramıza.. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim Bett hoşbuldum... böyle sıcak bi ilgi de benim çok hoşuma gitti... bende teşekkür ederim...😉
bettt' Alıntı: Ne kadar sıcak bir giriş olmuş bu 🙂 357 yazmışsın çok hoşuma gitti yaa. mutluluğun daim olsun canım. Herzaman mutlu olman dileğiylee nice nice beraber senelere.. 🙂🙂 Hoşgeldinnn aramıza.. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim Bett hoşbuldum... böyle sıcak bi ilgi de benim çok hoşuma gitti... bende teşekkür ederim...😉
RefRa Daimi Üye Üye 12 Nisan 2011 #22 AşkaimtisaL' Alıntı: akrep ve başak burç gruplarında dost olan grubundalar...😉 şaşırmamak lazım...😉 Genişletmek için tıkla ... Astrolojiyle alakadarsın galiba 🙂
AşkaimtisaL' Alıntı: akrep ve başak burç gruplarında dost olan grubundalar...😉 şaşırmamak lazım...😉 Genişletmek için tıkla ... Astrolojiyle alakadarsın galiba 🙂
AşkaimtisaL Yeni Üye Üye 12 Nisan 2011 #23 eh birazcıkk... kendi burcumla alakalı konuları okurum genelde...🙂
M Misafir Forum Okuru 12 Nisan 2011 #24 Öncelikle güzel bir tanıtma konusu açmışsın, bunun için tebrik ediyorum seni 🙂 Meleklermekani.com yönetimi adına "aramıza hoş geldin ve keyifli forumlar" diyorum 🙂
Öncelikle güzel bir tanıtma konusu açmışsın, bunun için tebrik ediyorum seni 🙂 Meleklermekani.com yönetimi adına "aramıza hoş geldin ve keyifli forumlar" diyorum 🙂
AşkaimtisaL Yeni Üye Üye 12 Nisan 2011 #25 ben teşekkür ederim hoşbuldum, iyi ki karşıma çıkmış burası çok yararlı oldu benim için...😉