Canim izgilim,sahi mi diyorsun yaa?Cok umutlandirdin beni.Insallah bu ay hamisimdir.Insallah bu ay sevinc gözyaslari dökmek istiyorum canim ama yanliz degil seninle birlikte insallah.Yalniz icime sinmez inan.Senin agustos ayinin ilk annesi bende ikinci annesi olayim.Ne olur Allahim bu mübarek günde bizi bu mutluluktan mahrum etme ne olur.Oglumun kardes özlemini gördükce icim parcalaniyor.Gecen tutturmus eve hayvan alalim diyor.Hatta gitmis harcligiyla kafesini almis bile.Oglum dedim bosver hayvani,insallah yakinda kardesin olurda onunla ilgilenirsin.Bunu duyunca heyecanini bir görecektin gülüm.Aninda vazgecti hayvandan oysa cok israrciydi bu konuda.Ama ya olmazsa anne diye sordu.Bende olacak insallah Dr lara gidecem,sende hep dua et Allah cocuklarin dualarini kabul eder dedim.Yanimda basladi dua etmeye garibim yaa.laram canım benim nasılsın görüşemiyoruz ne zamandır
progestron hormonu 21. gün en yüksek seviyesine ulaşırmış seninde aynen öyle olmuş ne güzel yaaawww döngün çok güzel ilerliyor inşallah sonucuda güzel olur
canım benimki heeeppp aynı dün öğleden sonra bi ara yatmıştım kalkınca ateşimi ölçtüm 37.3 çıktı oysa bu sabah sahura kalkınca ölçtüm yine yine yine ama malesef yine 36.6 çıktı ayyy varya deliricem niye böyle oldu bu ay hiiiç anlamış değilim
neyse datluuum bakalım bu ilginç enterasan garip dikkatçekici ateşimle ne zaman regl olucam merak ediyorum
Teselli edici sözlerin icin Allah senden razi olsun ve bu ay bu ay olmazsa en tez ve hayirli zamanda melegini sana göndersin insallah canim izgilim.canım benim ya regl olmuşsun bende tablonda 36.5 i 2. kez görünce bayağı umutlanmıştım gülüm inşallah Rabbim eeen kısa zamanda gönderir meleğini
ne diyelim canım hakkımızda hayırlısı olsun...dua etmeyi bırakmayalım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetini kabulolacak inşallah
canım ben regl olmadım tamda tahmin ettiğim gibi geçikmem olacak bu ay belli oldu...yinede acaba hamişmiyim demeden de edemiyorum...ateşim halaaaaaaaa aynı gündüzkü ateşim 37.2 37.3 arasında değişiyor kalkınca ölçtüğüm ateş ise 36.6 36.7 arasında(ilk defa önceki gün 36.7 oldu şok oldum)
belirtim yok sadece regl ağrılarım var ama insan yinede regl geçikince umutlanmadan edemiyor
canım ne olur hiiç üzülme her zaman değimiz gibi yeni ay yeni umut inşallah senin ve selvi boylumun duasını Rabbim en kısa zamanda kabul eder öpüyorum canım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?