*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 19 Ocak 2011 #1 Avon avon parfümleri Avon parfümlerinin bir kaç tanesini seviyorum sadece diğerlerinin kokusu hemen uçup gidiyor işte size önere bilcegim 2 tane parfüm hanımlar
avon parfümleri Avon parfümlerinin bir kaç tanesini seviyorum sadece diğerlerinin kokusu hemen uçup gidiyor işte size önere bilcegim 2 tane parfüm hanımlar
Young bride Banned 19 Ocak 2011 #2 En alttakini nişanlıcım bana almıştı saolsun çok zevklidir.Evet bende öneriyorum o koku çok güzel.Emeğine sağlık..
En alttakini nişanlıcım bana almıştı saolsun çok zevklidir.Evet bende öneriyorum o koku çok güzel.Emeğine sağlık..
megara Yeni Üye Üye 19 Ocak 2011 #3 bu yeni katalogda wish of love indirimde değil sanırım yanlış mı biliyorum😕
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 19 Ocak 2011 #4 Evet canım indirimde değil demişti arkadaşım banada ama katologa bakmak lazım belki indirimde olur çünkü sevgililer günü var
Evet canım indirimde değil demişti arkadaşım banada ama katologa bakmak lazım belki indirimde olur çünkü sevgililer günü var
CeMoŞ Daimi Üye Üye 16 Mart 2011 #5 wish of love kullanıyorum harika kokusu var hafif ve güzel tavsiye ederim 😀
SweetCurse Yeni Üye Üye 16 Mart 2011 #6 Wish of love kullanıyorum suan bende.gerçekten çok güzel tavsiye ederim. Perceivede en favori parfümlerimden zaten 😀
Wish of love kullanıyorum suan bende.gerçekten çok güzel tavsiye ederim. Perceivede en favori parfümlerimden zaten 😀