aSqimSin Yeni Üye Üye 22 Haziran 2009 #1 Ayakkabıda Turuncu Modası Melişlerim önceki konudan da bildiğiniz gibi turuncu rengini çok severim 😀 Ben daha çok giysilerde tercih ederdim ama bu ayakkabıları gördükten sonra fikrim değişti. Ayakkabı da alacağım kimse tutamaz beni 😀 bakalım siz beğenecek misiniz ? Son düzenleme: 22 Haziran 2009
Melişlerim önceki konudan da bildiğiniz gibi turuncu rengini çok severim 😀 Ben daha çok giysilerde tercih ederdim ama bu ayakkabıları gördükten sonra fikrim değişti. Ayakkabı da alacağım kimse tutamaz beni 😀 bakalım siz beğenecek misiniz ?
makber Yeni Üye Üye 22 Haziran 2009 #2 Cevap: Ayakkabıda Turuncu Modası üzerine uygun kıyafet bulunursa güzel olcekler emeğine sağlık canım...
Cevap: Ayakkabıda Turuncu Modası üzerine uygun kıyafet bulunursa güzel olcekler emeğine sağlık canım...
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 22 Haziran 2009 #3 Cevap: Ayakkabıda Turuncu Modası Buna bayildiiiiiiiim tskler tatlim paylasim icin 🙂
l.a.r.a Yeni Üye Üye 23 Haziran 2009 #4 Cevap: Ayakkabıda Turuncu Modası ayyy harika...!!!! cok beyendim.zaten ayakkabi manyagiyim:dp193: tesekkürler canim
Cevap: Ayakkabıda Turuncu Modası ayyy harika...!!!! cok beyendim.zaten ayakkabi manyagiyim:dp193: tesekkürler canim
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 24 Haziran 2009 #5 Cevap: Ayakkabıda Turuncu Modası ben turuncu manyağıyımmm 😀 ama bunlar benim ayağımı parçalar çok hassas ayacıklarım varda 😀 ben hassas bir tavığım efem 😀 teşekkürler
Cevap: Ayakkabıda Turuncu Modası ben turuncu manyağıyımmm 😀 ama bunlar benim ayağımı parçalar çok hassas ayacıklarım varda 😀 ben hassas bir tavığım efem 😀 teşekkürler