zuzu65 Yeni Üye Üye 14 Kasım 2008 #1 Ayakkabıların güzelliğine bakın derim arkadaşlar . ben seçiciyim diyen bayanlar tam sizlere göre
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 14 Kasım 2008 #2 Cevap: Ayakkabıların güzelliğine bakın derim arkadaşlar gerçekten de çok güzeller ama ben gıyemıyorummmmmmm..teşekkurler ablacım...
Cevap: Ayakkabıların güzelliğine bakın derim arkadaşlar gerçekten de çok güzeller ama ben gıyemıyorummmmmmm..teşekkurler ablacım...
zuzu65 Yeni Üye Üye 16 Kasım 2008 #3 Cevap: Ayakkabıların güzelliğine bakın derim arkadaşlar rica ederim canım
kar_tanesi Yeni Üye Üye 16 Kasım 2008 #4 Cevap: Ayakkabıların güzelliğine bakın derim arkadaşlar harikalarrrrr ama dedigim gibi düzlükte bile yürüyemiyorum yaa biraz sakarım galibaaa :ühü:
Cevap: Ayakkabıların güzelliğine bakın derim arkadaşlar harikalarrrrr ama dedigim gibi düzlükte bile yürüyemiyorum yaa biraz sakarım galibaaa :ühü:
zuzu65 Yeni Üye Üye 16 Kasım 2008 #5 Cevap: Ayakkabıların güzelliğine bakın derim arkadaşlar alışkanlık tabikide bir ara spor ayakkabılarınaçok takıldım sonra zor geldi ama yine alıştım...küçük bir tavsiye evde ev terliği gibi arada sırada giyip dolaşırsanız ayaklarınız alışkanlığını yitirmez arkadaşlar
Cevap: Ayakkabıların güzelliğine bakın derim arkadaşlar alışkanlık tabikide bir ara spor ayakkabılarınaçok takıldım sonra zor geldi ama yine alıştım...küçük bir tavsiye evde ev terliği gibi arada sırada giyip dolaşırsanız ayaklarınız alışkanlığını yitirmez arkadaşlar