Aynalarinizi Süsleyin...

M

Misafir

Forum Okuru
Aynalarinizi Süsleyin...
Banyonuzdaki veya yatak odanızdaki aynaya biraz değişik bir hava vermek ister misiniz? Eğer aynanız yeteri kadar büyükse çerçeve şeklinde bir süsleme yapabilirsiniz veya daha küçük aynalar için, bir kenarına minik bir çiçek kondurabilirsiniz. Bunun için plastik boyaya ve bir fırçaya ihtiyacınız olacak.

Daha önceden aynanıza boyayacağınız şekle karar verin. Bir çiçek veya hoşunuza giden her hangi bir deseni kağıda çizin. Önceki yazılarımızda bahsettiğimiz gibi, şablon şeklinde şekli kağıttan oyarak çıkarın. Oyduğunuz kağıdı bir bant yardımı ile, aynaya yapıştırın. Ve ortada açık kalan kısmı boyayın. Kağıdı çıkarın. İşte aynanız bambaşka bir hava kazandı.

Daha Fazlasını İsteyenlere:

*Eğer uyuma çok önem veren biri iseniz, bu projeyi biraz daha geliştirebilirsiniz. Mesela yatak odanızdaki aynanıza boyayacağınız motifı, yatak örtünüzün desenlerinden seçebilirsiniz. Güzel bir uyum olabilir. Veya banyo aynanız için banyo perdenizdeki desenlerden veya fayans desenlerinden faydalanabilirsiniz.

*Aynı işlemi cam kapılarınız için de uygulayabilirsiniz. Veya mutfak pencerelerini aynı şekilde süsleyebilirsiniz
 
Ce: Aynalarinizi Süsleyin...

rüyam valla harika..özellikle banyo için harika..ne güzel olur..ama ayna takımımı yeni aldım o yüzden bir işlem yapmayacağım..zaten süslü:Dama isteyen yapsın tabiki:D
 
Geri
Üst