TİTAN *Melekler Mekanı* 6 Aralık 2012 #1 Ayran İçtin mi :D Bu konu; komik yazılar hakkında bilgiler vermektedir. Melekler, aşağıda ki diyaloğu sesli olarak okuyun ve sonra ortaya çıkan komediye bakın I run each teen me? A wet each team. I run each make is tea your sun each. Higher them in each team. Catch bar duck each teen? On bar duck each team. Why high one why!
Bu konu; komik yazılar hakkında bilgiler vermektedir. Melekler, aşağıda ki diyaloğu sesli olarak okuyun ve sonra ortaya çıkan komediye bakın I run each teen me? A wet each team. I run each make is tea your sun each. Higher them in each team. Catch bar duck each teen? On bar duck each team. Why high one why!
TİTAN *Melekler Mekanı* 6 Aralık 2012 #3 Why high one why En çok bu cümleye bayılırım Bu eski bir espri aklıma geldi paylaşayım dedim
deniz-07 Rüya Tabiri Editörü 6 Aralık 2012 #4 yani titan nerden bulursun bunları sen yani şu yüzümdeki tebessümünün oluşmasına sebep olduğun için ALLAH senden RAZI OLSUN
yani titan nerden bulursun bunları sen yani şu yüzümdeki tebessümünün oluşmasına sebep olduğun için ALLAH senden RAZI OLSUN
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 6 Aralık 2012 #5 Fikret Kızılok'un eski bir parçası vardı vay hayvan vay diye son kısmı okuyunca onu anımsattın bana ilahi sen titanım adminim çok merci
Fikret Kızılok'un eski bir parçası vardı vay hayvan vay diye son kısmı okuyunca onu anımsattın bana ilahi sen titanım adminim çok merci