seerose Daimi Üye Üye 26 Haziran 2010 #11 Aminnnnnnnnnnnnn canim insallah Allah bozmasin,kem gozlerden saklasin.
N nagish Forum Okuru 26 Haziran 2010 #12 FiRaRi_MeLeK' Alıntı: amin canım ALLAH dualarını kabul etsin...inşallah bir ömür mutlu olursun,gözyaşlarında sevdiğinin yanında mutluluktan aksın...umarım hayatında herşey istediğin gibi olur,hep mutluluk olur canım...😀 Genişletmek için tıkla ... amin cnm bnm hepmize Allah sevdğiyle bir ömür geçirmeyi nasip etsin...artık gerçekten de mutluluktan ağlamak istiyorum cnm bnm...
FiRaRi_MeLeK' Alıntı: amin canım ALLAH dualarını kabul etsin...inşallah bir ömür mutlu olursun,gözyaşlarında sevdiğinin yanında mutluluktan aksın...umarım hayatında herşey istediğin gibi olur,hep mutluluk olur canım...😀 Genişletmek için tıkla ... amin cnm bnm hepmize Allah sevdğiyle bir ömür geçirmeyi nasip etsin...artık gerçekten de mutluluktan ağlamak istiyorum cnm bnm...
N nagish Forum Okuru 26 Haziran 2010 #13 seerose' Alıntı: Aminnnnnnnnnnnnn canim insallah Allah bozmasin,kem gozlerden saklasin. Genişletmek için tıkla ... amin cnm aminnnnnnnnnnnnnn
seerose' Alıntı: Aminnnnnnnnnnnnn canim insallah Allah bozmasin,kem gozlerden saklasin. Genişletmek için tıkla ... amin cnm aminnnnnnnnnnnnnn
N nagish Forum Okuru 26 Haziran 2010 #14 cadi_91' Alıntı: hep mutlu ol inş Genişletmek için tıkla ... inşallah cnm inşallah evt tatlım ya çok seviyorummmmm
cadi_91' Alıntı: hep mutlu ol inş Genişletmek için tıkla ... inşallah cnm inşallah evt tatlım ya çok seviyorummmmm
ilkimsu Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2010 #15 Allah bozmasın ileride evli mutlu çocuklu görmek dileğiyle 🙂)) vee Allah ayırmasınn sevenleriiiii 🙂
N nagish Forum Okuru 11 Temmuz 2010 #16 ilkimsu' Alıntı: Allah bozmasın ileride evli mutlu çocuklu görmek dileğiyle 🙂)) vee Allah ayırmasınn sevenleriiiii 🙂 Genişletmek için tıkla ... inşalllahhh inşalllahh aminnnnnnn cnm bnm kimseyi ayırmasın Allahım...
ilkimsu' Alıntı: Allah bozmasın ileride evli mutlu çocuklu görmek dileğiyle 🙂)) vee Allah ayırmasınn sevenleriiiii 🙂 Genişletmek için tıkla ... inşalllahhh inşalllahh aminnnnnnn cnm bnm kimseyi ayırmasın Allahım...
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 16 Temmuz 2010 #17 allah kimseyi ayırmasınnn canım benimm inşş kalbinizden aşk tohumları asla eksik olmaz veee inş MUTLULUK YAGMURUNDA ŞEMSİYESİZ KALIRSINIZ İNŞ CANIM BENİM....GÖNLÜNDEN DİLİNDEN GECENİ ALLH SANA HEPİMİZE NASİP ETSİNN :🙂)))
allah kimseyi ayırmasınnn canım benimm inşş kalbinizden aşk tohumları asla eksik olmaz veee inş MUTLULUK YAGMURUNDA ŞEMSİYESİZ KALIRSINIZ İNŞ CANIM BENİM....GÖNLÜNDEN DİLİNDEN GECENİ ALLH SANA HEPİMİZE NASİP ETSİNN :🙂)))
N nagish Forum Okuru 17 Temmuz 2010 #18 gamselim' Alıntı: allah kimseyi ayırmasınnn canım benimm inşş kalbinizden aşk tohumları asla eksik olmaz veee inş MUTLULUK YAGMURUNDA ŞEMSİYESİZ KALIRSINIZ İNŞ CANIM BENİM....GÖNLÜNDEN DİLİNDEN GECENİ ALLH SANA HEPİMİZE NASİP ETSİNN :🙂))) Genişletmek için tıkla ... mutluluk yağmurunda şemsiyesiz kalmak.....ne kadar güzel bi söz böyle....inşallah cnm bnm inşallahhhhhhh
gamselim' Alıntı: allah kimseyi ayırmasınnn canım benimm inşş kalbinizden aşk tohumları asla eksik olmaz veee inş MUTLULUK YAGMURUNDA ŞEMSİYESİZ KALIRSINIZ İNŞ CANIM BENİM....GÖNLÜNDEN DİLİNDEN GECENİ ALLH SANA HEPİMİZE NASİP ETSİNN :🙂))) Genişletmek için tıkla ... mutluluk yağmurunda şemsiyesiz kalmak.....ne kadar güzel bi söz böyle....inşallah cnm bnm inşallahhhhhhh