Gül Hanım Yeni Üye Üye 18 Kasım 2009 #1 Ayrılıp barıştıktan sonraki ilk muhabbet Benden sonra kaç kişi oldu hayatında? Seksen sekiz Yuhh!! Sana yuh Senden sonra birini sevmedim de noolur noolur Evet birini sevmedim seksen yedisini sevdim ama Bırak dalga geçmeyi yaw Banane sen başlattın - Hatırlıyor musun? Beni nasıl terkettiğini mi? Kızım yaptık bi eşeklik işte vurma yüzümüze Haklısın Nasıl haklıyım? Bayağı haklısın Sen bana eşeksin mi demek istiyosun? Hıı? Çok değişmişsin hiç demezdin böyle şeyler sen bana. Töbe töbe.. - Senden sonra hiç kimseyi sevmedim ben Dur bekle bir dakika Nooldu? Küllahımı bulup getiricem de. - Herşey süper olacak! Ondan sonra gökten üç elma düşmüüüş... Ne diyorsun sen yaw? Ben de katkıda bulunayım dedim hikayeye. - Beni istemiyorsan şu kapıdan çıkıp giderim Çıkarken kapıyı kapatmayı unutma Ne gibi? Soğuk gibi dışardan geliyo da.. Kıllık değil mi kapatmıcam işte Yaw tamaam hadi kapıyı da ben kapatırım. Kıllık değil mi gitmiyorum da işte heh...
Benden sonra kaç kişi oldu hayatında? Seksen sekiz Yuhh!! Sana yuh Senden sonra birini sevmedim de noolur noolur Evet birini sevmedim seksen yedisini sevdim ama Bırak dalga geçmeyi yaw Banane sen başlattın - Hatırlıyor musun? Beni nasıl terkettiğini mi? Kızım yaptık bi eşeklik işte vurma yüzümüze Haklısın Nasıl haklıyım? Bayağı haklısın Sen bana eşeksin mi demek istiyosun? Hıı? Çok değişmişsin hiç demezdin böyle şeyler sen bana. Töbe töbe.. - Senden sonra hiç kimseyi sevmedim ben Dur bekle bir dakika Nooldu? Küllahımı bulup getiricem de. - Herşey süper olacak! Ondan sonra gökten üç elma düşmüüüş... Ne diyorsun sen yaw? Ben de katkıda bulunayım dedim hikayeye. - Beni istemiyorsan şu kapıdan çıkıp giderim Çıkarken kapıyı kapatmayı unutma Ne gibi? Soğuk gibi dışardan geliyo da.. Kıllık değil mi kapatmıcam işte Yaw tamaam hadi kapıyı da ben kapatırım. Kıllık değil mi gitmiyorum da işte heh...
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 18 Kasım 2009 #2 Bu ikisine harbiden bittim yaa 😀 Kim yapmissa süper yapmis Cok gercekci diyaloglar - Senden sonra hiç kimseyi sevmedim ben Dur bekle bir dakika Nooldu? Küllahımı bulup getiricem de. Herşey süper olacak! Ondan sonra gökten üç elma düşmüüüş... Ne diyorsun sen yaw? Ben de katkıda bulunayım dedim hikayeye.
Bu ikisine harbiden bittim yaa 😀 Kim yapmissa süper yapmis Cok gercekci diyaloglar - Senden sonra hiç kimseyi sevmedim ben Dur bekle bir dakika Nooldu? Küllahımı bulup getiricem de. Herşey süper olacak! Ondan sonra gökten üç elma düşmüüüş... Ne diyorsun sen yaw? Ben de katkıda bulunayım dedim hikayeye.
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 23 Kasım 2009 #3 - Beni istemiyorsan şu kapıdan çıkıp giderim Çıkarken kapıyı kapatmayı unutma Ne gibi? Soğuk gibi dışardan geliyo da.. Kıllık değil mi kapatmıcam işte Yaw tamaam hadi kapıyı da ben kapatırım. Kıllık değil mi gitmiyorum da işte heh... bu güzeldi..paylaşım için sağol
- Beni istemiyorsan şu kapıdan çıkıp giderim Çıkarken kapıyı kapatmayı unutma Ne gibi? Soğuk gibi dışardan geliyo da.. Kıllık değil mi kapatmıcam işte Yaw tamaam hadi kapıyı da ben kapatırım. Kıllık değil mi gitmiyorum da işte heh... bu güzeldi..paylaşım için sağol
ilkimsu Yeni Üye Üye 12 Ağustos 2010 #4 seni seviyorum bidaha hiç ayrılmayalım beni sinir etme değiş artık dediğim gibi ol tamam 😀D:😀:😀:
SpeciaL16 Yeni Üye Üye 15 Ekim 2010 #5 Beni istemiyorsan şu kapıdan çıkıp giderim Çıkarken kapıyı kapatmayı unutma Ne gibi? Soğuk gibi dışardan geliyo da.. Kıllık değil mi kapatmıcam işte Yaw tamaam hadi kapıyı da ben kapatırım. Kıllık değil mi gitmiyorum da işte heh... bir insan münasebetsiz olmasın böyle oluyor işte caanım 🙂
Beni istemiyorsan şu kapıdan çıkıp giderim Çıkarken kapıyı kapatmayı unutma Ne gibi? Soğuk gibi dışardan geliyo da.. Kıllık değil mi kapatmıcam işte Yaw tamaam hadi kapıyı da ben kapatırım. Kıllık değil mi gitmiyorum da işte heh... bir insan münasebetsiz olmasın böyle oluyor işte caanım 🙂
$ul€ Yeni Üye Üye 24 Aralık 2010 #9 - Beni istemiyorsan şu kapıdan çıkıp giderim Çıkarken kapıyı kapatmayı unutma Ne gibi? Soğuk gibi dışardan geliyo da.. Kıllık değil mi kapatmıcam işte Yaw tamaam hadi kapıyı da ben kapatırım. Kıllık değil mi gitmiyorum da işte heh...
- Beni istemiyorsan şu kapıdan çıkıp giderim Çıkarken kapıyı kapatmayı unutma Ne gibi? Soğuk gibi dışardan geliyo da.. Kıllık değil mi kapatmıcam işte Yaw tamaam hadi kapıyı da ben kapatırım. Kıllık değil mi gitmiyorum da işte heh...
HaYaL Daimi Üye Üye 24 Aralık 2010 #10 - Benden sonra kaç kişi oldu hayatında? Seksen sekiz Yuhh!! Sana yuh Senden sonra birini sevmedim de noolur noolur Evet birini sevmedim seksen yedisini sevdim ama Bırak dalga geçmeyi yaw Banane sen başlattın
- Benden sonra kaç kişi oldu hayatında? Seksen sekiz Yuhh!! Sana yuh Senden sonra birini sevmedim de noolur noolur Evet birini sevmedim seksen yedisini sevdim ama Bırak dalga geçmeyi yaw Banane sen başlattın