Ayva Tatlısı

*MeleK*

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yönetici
Ayva Tatlısı
MALZEMELER
5 adet ayva
100 gr kaymak
10 çorba kaŞığı toz şeker

HAZIRLANIŞI
Ayvaları yıkayıp, kabuklarını soyun. Ortadan ikiye ayırıp çekirdekini çıkartın. Çekirdekleri bir kenara ayırın. Kararmamaları için ayvaları suya atın. Tüm ayvaları hazır ettikten sonra oyuk kısmı üste gelecek şekilde yayvan bir tencereye yerleştirin.Üzerlerine yarım su bardağı su ilave edin. Ayırdığınız ayva çekirdeklerini de renk vermesi için ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp, on dakika kadar haşlayın. Ayvaların oyuklarına 2'şer çorbakaşığı toz şeker doldurun. Kısık ateşte ayvaların rengi koyu kızıl olana kadar pişirin. Soğuduktan sonra kaymakla servis yapın.
 

Benzer İçerikler

sevgi10
Cevaplar
0
Görüntüleme
708
sevgi10
sevgi10
*MeleK*
Cevaplar
3
Görüntüleme
2K
TİTAN
T
$ul€
Cevaplar
0
Görüntüleme
708
$ul€
laetitia
Cevaplar
0
Görüntüleme
22K
laetitia
laetitia
Üst