oyyyy benimm dileğimii Doruk'umun annesini üzdüler mi???Döveyim ben onlayı kuzummm ben seni çoook seviyommm bidenem sen üzülme ve sinirlenme kız Doruk bu sinirlerin hepsini alırsa Kadir İnanır gibi sinirli biri olcek kız canım senin yerin hep başka bidenem 😀😱rkide:
acaba sendemi bişeyler var bu kadar basit şey için konu açman yersiz bence dilek,, kaçtane üye var sitede baksana sadece 5 kişi yazmış neysee üzme tatlı canını
dilegim seni cok seviyorum bitanem böyle insanlar sanaldada gercektede cok hangisine kafayi takicaksin allaha havale et gitsin bitanem unutma seni sevennn okadar cok arkadasin varki burda benim melek kalpli arkadasim üzülme kiyamam sana
dilegim seni cok seviyorum bitanem böyle insanlar sanaldada gercektede cok hangisine kafayi takicaksin allaha havale et gitsin bitanem unutma seni sevennn okadar cok arkadasin varki burda benim melek kalpli arkadasim üzülme kiyamam sana
bence insan ilk önce kenidne bakib odan sonra baskalari hakkinda yorum yapmalidir yok senin ismin dilek filan demekle olmuyo .sen uzulme cnm dileym bos ver takma kafana