@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 7 Ekim 2008 #1 Bakalım Streslisi misiniz? Resimlerdeki hareketi durdurmak için stres seviyesinin en altta olması gerekiyormuş.Resimleri durduramazsanız çok streslisiniz demekmiş. Seri katiller resimleri hiç durduramamışlar.
Resimlerdeki hareketi durdurmak için stres seviyesinin en altta olması gerekiyormuş.Resimleri durduramazsanız çok streslisiniz demekmiş. Seri katiller resimleri hiç durduramamışlar.
Vijdan Yeni Üye Üye 7 Ekim 2008 #2 Cevap: Bakalım Streslisi misiniz? Teşekkürler canım ..Bunların hepsi fıldır fıldır dönüyo canım yaaaa,durdurmak imkansız gibi geliyor bana..
Cevap: Bakalım Streslisi misiniz? Teşekkürler canım ..Bunların hepsi fıldır fıldır dönüyo canım yaaaa,durdurmak imkansız gibi geliyor bana..
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 8 Ekim 2008 #3 Cevap: Bakalım Streslisi misiniz? Teşekkürler canım . konu karışık ilginç resimler bölümünü taşınmıştır.
Cevap: Bakalım Streslisi misiniz? Teşekkürler canım . konu karışık ilginç resimler bölümünü taşınmıştır.
GuL_CiCeGi Yeni Üye Üye 17 Aralık 2008 #4 Cevap: Bakalım Streslisi misiniz? bir yere kendımı odakladıgım zaman ck güzel duruyorlar valla 😀 eşimden tüyo aldim hahahha
Cevap: Bakalım Streslisi misiniz? bir yere kendımı odakladıgım zaman ck güzel duruyorlar valla 😀 eşimden tüyo aldim hahahha
*jellibon* Daimi Üye Üye 17 Aralık 2008 #5 Cevap: Bakalım Streslisi misiniz? ilginçmiş ama çok oynuyolar beee seri katilmiyim ne
kaprisli Yeni Üye Üye 18 Aralık 2008 #6 Cevap: Bakalım Streslisi misiniz? inanmıyorum yaaa ben seri katil ruhlu bi insan mıyım şimdi bunlar durmuyo🙂
Cevap: Bakalım Streslisi misiniz? inanmıyorum yaaa ben seri katil ruhlu bi insan mıyım şimdi bunlar durmuyo🙂
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 18 Aralık 2008 #7 Cevap: Bakalım Streslisi misiniz? ben galıba durdurabılıom.hareket ettırebılıom😀nasıl oluyor anlamıyorum ama😀............paylasım için saol
Cevap: Bakalım Streslisi misiniz? ben galıba durdurabılıom.hareket ettırebılıom😀nasıl oluyor anlamıyorum ama😀............paylasım için saol
mislinay Yeni Üye Üye 18 Aralık 2008 #8 Cevap: Bakalım Streslisi misiniz? resme odaklanın gözünüz resmin üzerinde dalsın😀 ben durdurdum saol canım
Cevap: Bakalım Streslisi misiniz? resme odaklanın gözünüz resmin üzerinde dalsın😀 ben durdurdum saol canım
MEÇHUL Daimi Üye Üye 19 Aralık 2008 #10 Cevap: Bakalım Streslisi misiniz? zor bieş ddeğilmiş dur değince beynnine duruyorrrr:dben yaptımda durdu😀teşşekürlerr
Cevap: Bakalım Streslisi misiniz? zor bieş ddeğilmiş dur değince beynnine duruyorrrr:dben yaptımda durdu😀teşşekürlerr