gurbet kuşu Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2008 #1 bakın bakalım güzelmi ben yaptım bakın bakalım güzelmi ben yaptım Son düzenleme: 22 Mayıs 2008
IdriL Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2008 #2 Cevap: bakın bakalım güzelmi ben yaptım oy oy berenin de saçakları var .. güzel olmuş...ellerine sağlık marifetli kuş...annesi ne güzel de yapıyor ...
Cevap: bakın bakalım güzelmi ben yaptım oy oy berenin de saçakları var .. güzel olmuş...ellerine sağlık marifetli kuş...annesi ne güzel de yapıyor ...
aSqimSin Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2008 #3 Cevap: bakın bakalım güzelmi ben yaptım Ellerine emeğine sağlık canım🙂 süper olmuş.. teşekkürler bizimle paylaştığın için
Cevap: bakın bakalım güzelmi ben yaptım Ellerine emeğine sağlık canım🙂 süper olmuş.. teşekkürler bizimle paylaştığın için
meleklerin sultanı Yeni Üye Üye 23 Mayıs 2008 #4 Cevap: bakın bakalım güzelmi ben yaptım Ellerine sağlık çok güzel olmuş...
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 23 Mayıs 2008 #5 Cevap: bakın bakalım güzelmi ben yaptım ellerine sağlık çok güzeller kızın da çok şeker Allah bağışlasın=)
Cevap: bakın bakalım güzelmi ben yaptım ellerine sağlık çok güzeller kızın da çok şeker Allah bağışlasın=)
mislinay Yeni Üye Üye 23 Mayıs 2008 #6 Cevap: bakın bakalım güzelmi ben yaptım evet canım güzel olmazmı atkı takımına ve turunvulbeyazlı yeleğe bayıldım kızınada maaşallah canım Allah bağışlasın çok sevimli... paylaştığın için saol canım +repi hakettin
Cevap: bakın bakalım güzelmi ben yaptım evet canım güzel olmazmı atkı takımına ve turunvulbeyazlı yeleğe bayıldım kızınada maaşallah canım Allah bağışlasın çok sevimli... paylaştığın için saol canım +repi hakettin
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 23 Mayıs 2008 #7 Cevap: bakın bakalım güzelmi ben yaptım teşekkürler kıslar(ya ben bu +rep işine bayıldım teşekkürler mislinay)
Cevap: bakın bakalım güzelmi ben yaptım teşekkürler kıslar(ya ben bu +rep işine bayıldım teşekkürler mislinay)
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 23 Mayıs 2008 #9 Cevap: bakın bakalım güzelmi ben yaptım aşığımsın sanada çok teşekkürler
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 23 Mayıs 2008 #10 Cevap: bakın bakalım güzelmi ben yaptım yeleğin örülüşü çok basit angelcim dümdüz örüp ikiye katlıyosun kol için yer bırakıp dikiyosun kenarlarını oya ile süslüyosun bitti
Cevap: bakın bakalım güzelmi ben yaptım yeleğin örülüşü çok basit angelcim dümdüz örüp ikiye katlıyosun kol için yer bırakıp dikiyosun kenarlarını oya ile süslüyosun bitti