T tavsan-cık Yeni Üye Üye 22 Ocak 2011 #1 bana düzleştirici önerir misiniz ? :) philips düzleştirici en iyi saç düzleştirici 2011 saçlarım kıvırcık olduğundan şöyle iyi,kalıcı,uygun fiyatlı bi düzleştirici önerir misiniz melekler 🙂
philips düzleştirici en iyi saç düzleştirici 2011 saçlarım kıvırcık olduğundan şöyle iyi,kalıcı,uygun fiyatlı bi düzleştirici önerir misiniz melekler 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 25 Ocak 2011 #4 Bende Braun diyorum marka kendini kanıtlamış bir marka biraz pahalı olabilir ama en azından uzun yıllarca kullanabileceğin bir şey alırsın🙂
Bende Braun diyorum marka kendini kanıtlamış bir marka biraz pahalı olabilir ama en azından uzun yıllarca kullanabileceğin bir şey alırsın🙂
eficixmM Yeni Üye Üye 25 Ocak 2011 #5 philips ben bunu kullanıorm cok ta memnunum özellıkleride bunlarr Birkaç saniyede şekillendirin, tüm gün kullanın SalonStraight Pro Pürüzsüz, ipeksi ve parlak saçlar için seramik plakalar Her saç tipi için en mükemmel sonuçları sağlayan dijital ısı ayarları Profesyonel sonuçlar için 205°C profesyonel sıcaklık Eşit ısı dağılımı teknolojisi ile daha fazla koruma ve parlak sonuçlar Ekstra geniş plakalarla uzun ve kalın saçlarda daha iyi sonuçlar Anında ısınma: 30 saniye içinde kullanıma hazır Dönebilen kablo karışmayı önler Kolay saklama için kolay kilit Dünya çapında kullanım için çift gerilim Daha fazla güvenlik için bir saat sonunda otomatik kapanma Son düzenleme: 25 Ocak 2011
philips ben bunu kullanıorm cok ta memnunum özellıkleride bunlarr Birkaç saniyede şekillendirin, tüm gün kullanın SalonStraight Pro Pürüzsüz, ipeksi ve parlak saçlar için seramik plakalar Her saç tipi için en mükemmel sonuçları sağlayan dijital ısı ayarları Profesyonel sonuçlar için 205°C profesyonel sıcaklık Eşit ısı dağılımı teknolojisi ile daha fazla koruma ve parlak sonuçlar Ekstra geniş plakalarla uzun ve kalın saçlarda daha iyi sonuçlar Anında ısınma: 30 saniye içinde kullanıma hazır Dönebilen kablo karışmayı önler Kolay saklama için kolay kilit Dünya çapında kullanım için çift gerilim Daha fazla güvenlik için bir saat sonunda otomatik kapanma
T tavsan-cık Yeni Üye Üye 25 Ocak 2011 #6 eficixmM önerdiğini kullandım.yine de teşekkür ederim Brauna bakıcam 🙂 hepinize teşekkürler 🙂