meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #11 Ce: banada yer varmı melekler ıı geceler cnm hayattında bu cıcekler kadar bembeyaz tertemız olsunn
nisan Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #12 Ce: banada yer varmı melekler hosgeldin canimm,nasilsinn,dun gelemedimm,okadar yorgundumki kizla birlikte yatmisimm,,nese bugun gelebildimm,,ee sen ne ikram edecen banaa,
Ce: banada yer varmı melekler hosgeldin canimm,nasilsinn,dun gelemedimm,okadar yorgundumki kizla birlikte yatmisimm,,nese bugun gelebildimm,,ee sen ne ikram edecen banaa,
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 4 Mart 2008 #15 Ce: banada yer varmı melekler köşen hayırlı olsun boş gelmek olmaz bunlar sana..
örgüm Üye Üye 5 Mart 2008 #16 Ce: banada yer varmı melekler bu misafir olayı çok güzel hem de eli kolu dolu geliyorsunuz ya neden zahmet ediyorsunuz ben yapardım eeee siz evsahibini yormak istemiyorsunuz sanırım hepiniz hoşgeldiniz canım meleklerim
Ce: banada yer varmı melekler bu misafir olayı çok güzel hem de eli kolu dolu geliyorsunuz ya neden zahmet ediyorsunuz ben yapardım eeee siz evsahibini yormak istemiyorsunuz sanırım hepiniz hoşgeldiniz canım meleklerim
menevse Yeni Üye Üye 5 Mart 2008 #17 Ce: banada yer varmı melekler bende geldim tatlı yiyelim tatlı konuşalım diye baklava getirdim 😛arty:
Ce: banada yer varmı melekler bende geldim tatlı yiyelim tatlı konuşalım diye baklava getirdim 😛arty:
örgüm Üye Üye 5 Mart 2008 #18 Ce: banada yer varmı melekler menevse' Alıntı: bende geldim tatlı yiyelim tatlı konuşalım diye baklava getirdim 😛arty: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin sefalar getirdin canım tatlında çok güzel görünüyor sen yaptıysan kabulüm canım:yo:
Ce: banada yer varmı melekler menevse' Alıntı: bende geldim tatlı yiyelim tatlı konuşalım diye baklava getirdim 😛arty: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin sefalar getirdin canım tatlında çok güzel görünüyor sen yaptıysan kabulüm canım:yo:
nisan Yeni Üye Üye 5 Mart 2008 #19 Ce: banada yer varmı melekler canimsinn gercekten seni cok sevdim canimm,kanim kaynadi sana,,,bunlar sana,,
Ce: banada yer varmı melekler canimsinn gercekten seni cok sevdim canimm,kanim kaynadi sana,,,bunlar sana,,