E ^*^eLa^*^ Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #1 banane bende açcam işte bi köşe :) Aaaaaaa... herkes bi köşe yapmış bak bende açtım da akşam sofrasını bile kurdum hadin gelin bakem🙂
TaMaRa Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #2 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 elacim kösen hayirli misafirin bol olsun cnm
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 6 Şubat 2008 #3 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 Kösen hayirli olsun canim, bol bol misafir dilerim...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 6 Şubat 2008 #4 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 Iyi aksamlar canim...
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #5 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 köşen hayırlı olsun canım masada bizede yer var mı?
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #6 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 Kösen hayirli olsun canim benim....
E ^*^eLa^*^ Yeni Üye Üye 7 Şubat 2008 #7 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 Ne demek masamda herkese yer var.H
E ^*^eLa^*^ Yeni Üye Üye 7 Şubat 2008 #8 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 TaMaRa' Alıntı: elacim kösen hayirli misafirin bol olsun cnm Genişletmek için tıkla ... Canım ablam çok saol bu kutuda ne var abla Çukumu... ay çok da severim ama dur servi edem bari
Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 TaMaRa' Alıntı: elacim kösen hayirli misafirin bol olsun cnm Genişletmek için tıkla ... Canım ablam çok saol bu kutuda ne var abla Çukumu... ay çok da severim ama dur servi edem bari
E ^*^eLa^*^ Yeni Üye Üye 7 Şubat 2008 #9 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 aaaaaaaaaaa........ kız ne çıktı bu kutudaaaaaa:dp47::dp47:
E ^*^eLa^*^ Yeni Üye Üye 7 Şubat 2008 #10 Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 Yesil Gözlü' Alıntı: Kösen hayirli olsun canim benim.... Genişletmek için tıkla ... Saol canım her zaman beklerim.
Ce: banane bende açcam işte bi köşe 🙂 Yesil Gözlü' Alıntı: Kösen hayirli olsun canim benim.... Genişletmek için tıkla ... Saol canım her zaman beklerim.