ARZUZU Daimi Üye Üye 26 Mart 2013 #1 Banyo Yaparken Banyo kapısını Kilitlermisiniz Hepimizin çeşitli huyları vardır.Aramızda banyo yaparken kapısını kilitleyen de vardır tersine kapısını açanda sizler ne düşünüyorsunuz.....
Hepimizin çeşitli huyları vardır.Aramızda banyo yaparken kapısını kilitleyen de vardır tersine kapısını açanda sizler ne düşünüyorsunuz.....
Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 26 Mart 2013 #2 ben genelde açarım eğer eşim evdeyse yarı kapalıdır.çok buhar oluyor kapalıyken ve beni rahatsız ediyor.belki banyomun kapısını eşim yanıma gelsin die açıyom ne karıştırıyon banyomun kapısını
ben genelde açarım eğer eşim evdeyse yarı kapalıdır.çok buhar oluyor kapalıyken ve beni rahatsız ediyor.belki banyomun kapısını eşim yanıma gelsin die açıyom ne karıştırıyon banyomun kapısını
ARZUZU Daimi Üye Üye 26 Mart 2013 #3 Özgül ahnım tamam anlaşıldı herşey kendine lee verdin sen var ya sen cinsel kimliğindeki renkleri de görmedim sanma
Özgül ahnım tamam anlaşıldı herşey kendine lee verdin sen var ya sen cinsel kimliğindeki renkleri de görmedim sanma
ARZUZU Daimi Üye Üye 26 Mart 2013 #5 Titanım ilginç değişik şeylerden farklı cevaplar çıkıyor sen halen cevap vermedın