bebeği olmadığı için kaynanadan laf yiyenler hayden :(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gullu_23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
canım benim kaynanamın üstüne yok 2 snelik evliyim demediği kalmadı geçenlerde bana iki senedir elin boş dedi bende ben ne zman istersem o zman dolar dedim ne zman olacağına ben karar veririrm dedim pişman değilim🙂

çok alemler yaaa degısıkler ama benımde oglum var kaynana olsam cok cazgır olurum herhalde

Kaynanalık, görümcelik yada elti gibi durumlar sadece bizim toplumumuz da var. Aslın da eski zamanlarda kaynanalık çok daha ağır ve sert oluyordu. Aynı evin içinde yaşayan gelin ve kaynana arasında inanılmaz bir saygı ile birlikte bazı kaynanalar tarafından gelinlere uygulanan baskıcı despot bir yaklaşım oluyordu. Günümüz de ise şöyle bir bakıyorum da kaynanaların yerini gelinler, gelinlerin yerini kaynanalar almış

Şaka bir yana sonuçta herkesi yüce Allah yarattı. Kimsenin kimseden üstünlüğü olamaz. Büyük olduğu için saygı göstermek ve onun tecrübelerinden yararlanmak gerekir. Bunu yaparken de büyük de büyüklüğünü bilip, sevgi ve hoşgörü ile yaklaşırsa mutlaka sorun varsada ortadan kalkacaktır. Çok şükür benim kaynanamdan yana derdim yok, aksine evlendiğim zamandan beri hayatımın her evresinde tecrübeleri ve fikirleri ile bana yardımcı olmuştur. Eşimle aramızda sorun olsa bile hep benden taraf çıkmış oğlunu karşısına almıştır. Bu yüzden kendisine ve eşimin ailesine minnatırım. Asla haklarını inkar edemem çok desteklerini gördüm Allah razı olsun hepsinden...