A ayşegüüll Daimi Üye Üye 1 Şubat 2011 #171 AyYuzlu' Alıntı: amin cnmm ins hayirli guzel haberlerni aliriz Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim aminn inş
AyYuzlu' Alıntı: amin cnmm ins hayirli guzel haberlerni aliriz Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim aminn inş
berranur Yeni Üye Üye 4 Şubat 2011 #174 38.haftamıza başladık elhamdülillah oğlumm artık gelsen ne güzel olur sağlıkla hayırlı bi şekilde inş🙂ben artık koklamak istiyorum senin mis kokunuuuu hadi süpriz yap bize birden🙂kolaycacık🙂
38.haftamıza başladık elhamdülillah oğlumm artık gelsen ne güzel olur sağlıkla hayırlı bi şekilde inş🙂ben artık koklamak istiyorum senin mis kokunuuuu hadi süpriz yap bize birden🙂kolaycacık🙂
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 4 Şubat 2011 #175 CaRiZmA' Alıntı: dogdu kizim dogdu 11 günlük oldu bile teyzeleri Genişletmek için tıkla ... canim ya allahim size bagislasin melegenizi tebrik ediyorum hemsom 🙂 bizimde az kaldi bakalim hayirlisi
CaRiZmA' Alıntı: dogdu kizim dogdu 11 günlük oldu bile teyzeleri Genişletmek için tıkla ... canim ya allahim size bagislasin melegenizi tebrik ediyorum hemsom 🙂 bizimde az kaldi bakalim hayirlisi