sılam_nisa Hamiş Melek 5 Mart 2011 #1 Bebeğinize Mevlüt Cicileri :) bebek mevlüt kıyafetleri mevlüt elbiseleri kız bebek kıyafetleri kız kıyafeti Sevgili meleklerim; bebeğinize mevlüt okutacaksanız çok güzel ciciler buldum.Haydi bakalım bu şirin bebeklere nasıl mevlüt kıyafetleri hazırlamışlar.
bebek mevlüt kıyafetleri mevlüt elbiseleri kız bebek kıyafetleri kız kıyafeti Sevgili meleklerim; bebeğinize mevlüt okutacaksanız çok güzel ciciler buldum.Haydi bakalım bu şirin bebeklere nasıl mevlüt kıyafetleri hazırlamışlar.
sılam_nisa Hamiş Melek 5 Mart 2011 #3 beklenenbebis' Alıntı: Ayyy ALLAHım yerim ben bunları çok şekerler yaaa Genişletmek için tıkla ... ayy canım yaa benimde içim gitti benimde :bebeğim:
beklenenbebis' Alıntı: Ayyy ALLAHım yerim ben bunları çok şekerler yaaa Genişletmek için tıkla ... ayy canım yaa benimde içim gitti benimde :bebeğim:
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 5 Mart 2011 #4 Ay ben bunları yerim ya.. Bebeğin kırkı çıktığı zaman genellikle kur'an okutulur. ozaman için giyilcek kıyafetler.. Tabi günlük içinde o ayrı.
Ay ben bunları yerim ya.. Bebeğin kırkı çıktığı zaman genellikle kur'an okutulur. ozaman için giyilcek kıyafetler.. Tabi günlük içinde o ayrı.
bettt Yeni Üye Üye 5 Mart 2011 #5 ya bebekler bunları giyince çok tatlı oluyorrr nazar değer yaa yeriiimmm 🙂