sakaryalı Üye Üye 20 Ocak 2011 #1 bebek mevlüt şekerleri bebek mevlüt şekerleri bebek mevlüt mevlüdü sözleri mevlüdü şekerleri <TABLE style="WIDTH: 1012px; HEIGHT: 764px" cellSpacing=0 cellPadding=0 border=0><TBODY><TR><TD vAlign=top align=middle height=114> </TD><TD vAlign=top colSpan=2 rowSpan=4> </TD><TD width=67> </TD></TR><TR><TD height=39> </TD></TR></TBODY></TABLE> Moderatör tarafında düzenlendi: 20 Ocak 2011
bebek mevlüt şekerleri bebek mevlüt mevlüdü sözleri mevlüdü şekerleri <TABLE style="WIDTH: 1012px; HEIGHT: 764px" cellSpacing=0 cellPadding=0 border=0><TBODY><TR><TD vAlign=top align=middle height=114> </TD><TD vAlign=top colSpan=2 rowSpan=4> </TD><TD width=67> </TD></TR><TR><TD height=39> </TD></TR></TBODY></TABLE>
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 20 Ocak 2011 #2 hepside birbirinden güzel canım emeğine sağlık.. Resimler düzenlenmiştir.
CaRiZmA Vip Melek Üye 20 Ocak 2011 #4 ben sonuncudan aldim cook tatli birazda ayakkabi seklinde aldim ayhhh bi an önce dogsunda dagitalim ins sekerli
ben sonuncudan aldim cook tatli birazda ayakkabi seklinde aldim ayhhh bi an önce dogsunda dagitalim ins sekerli
sakaryalı Üye Üye 20 Ocak 2011 #5 evet carizma cok tatlılar bende almak istiyom doğuma yakın bende alıcam allah bebişlerimizi saglı şekilde kucagımıza almayı nasip etsin
evet carizma cok tatlılar bende almak istiyom doğuma yakın bende alıcam allah bebişlerimizi saglı şekilde kucagımıza almayı nasip etsin
sılam_nisa Hamiş Melek 20 Ocak 2011 #6 çok güzeller çok güzel bir paylaşım gerçekten belki bir gün banada almak nasip olur..bebeğim olursa tabi...
çok güzeller çok güzel bir paylaşım gerçekten belki bir gün banada almak nasip olur..bebeğim olursa tabi...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 21 Ocak 2011 #7 Çok şekerler Allah isteyen herkese bebişlerinin mevlüt şekerlerini dağıtmayı nasip etsin inşallah🙂