kar_tanesi Yeni Üye Üye 23 Ağustos 2009 #1 Bebeklerin En Komik Halleri hüzünlü bebek resimleri kedilerin komik halleri enkomik görüntüler hüzünlü bebek fotoları gülen Söyleyecek bişi bulamıyorum ne denirki bu bebişleri görünce işte size bebişlerin en komik halleri bakalım neler yapmışlar. Anaaaaa burda ne varmış böylee Hain kedi konuşmıcam seninle üstümü batırdın.Annem kızacak yaaaa Bu alemde benim gibi gülen poz veren bir bebek daha yoktur En acıklı halimle bile annem dışarı cıkmama izin vermiyo yaa Lannn muhittin bıraksana popomu baska yerden tırman olmuyo ama ayıpp Ayyy şu yaz günüde banyo yapmak ne güzel oluyo canımm Yemicem yaaaa agzımı yüzümü hep yemek yaptınn NAsılımmmmmm Ahada yine o sinek bekle bu sefer yakalıcam ZZZZzzzzzzzzzzz
hüzünlü bebek resimleri kedilerin komik halleri enkomik görüntüler hüzünlü bebek fotoları gülen Söyleyecek bişi bulamıyorum ne denirki bu bebişleri görünce işte size bebişlerin en komik halleri bakalım neler yapmışlar. Anaaaaa burda ne varmış böylee Hain kedi konuşmıcam seninle üstümü batırdın.Annem kızacak yaaaa Bu alemde benim gibi gülen poz veren bir bebek daha yoktur En acıklı halimle bile annem dışarı cıkmama izin vermiyo yaa Lannn muhittin bıraksana popomu baska yerden tırman olmuyo ama ayıpp Ayyy şu yaz günüde banyo yapmak ne güzel oluyo canımm Yemicem yaaaa agzımı yüzümü hep yemek yaptınn NAsılımmmmmm Ahada yine o sinek bekle bu sefer yakalıcam ZZZZzzzzzzzzzzz