B burçinduman Forum Okuru 11 Eylül 2012 #1 bebiiiiiiiiiyyyyy istıyoruzzzzzzzz selam melekler bnm bırtane arkdsm var hamıle kndısı su anda bnde hamile kalmak ıstıyorum amaa bana folikasıt kullan gıbı bıseyler dedıı sızce kullanayımmı bır zararı olurmu acııııllllll sımdıden saolun 🙂
selam melekler bnm bırtane arkdsm var hamıle kndısı su anda bnde hamile kalmak ıstıyorum amaa bana folikasıt kullan gıbı bıseyler dedıı sızce kullanayımmı bır zararı olurmu acııııllllll sımdıden saolun 🙂
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 12 Eylül 2012 #2 folik asitin bi zararı olmaz bende kullandım doktor vermişti bana çok faydası olması bebek için ama vitamin açısında iyi bişey kullanırsan iyi olur.
folik asitin bi zararı olmaz bende kullandım doktor vermişti bana çok faydası olması bebek için ama vitamin açısında iyi bişey kullanırsan iyi olur.
B burçinduman Forum Okuru 12 Eylül 2012 #3 AsenaSule' Alıntı: folik asitin bi zararı olmaz bende kullandım doktor vermişti bana çok faydası olması bebek için ama vitamin açısında iyi bişey kullanırsan iyi olur. Genişletmek için tıkla ... kilo aldırmıyor demi cnm
AsenaSule' Alıntı: folik asitin bi zararı olmaz bende kullandım doktor vermişti bana çok faydası olması bebek için ama vitamin açısında iyi bişey kullanırsan iyi olur. Genişletmek için tıkla ... kilo aldırmıyor demi cnm
E esra2012 Aktif Üye Üye 12 Eylül 2012 #5 gebelik planlayan bir insan 3 ay öncesi başlaması öneriliyor
AYŞEDEN Hamiş Melek 17 Eylül 2012 #7 kızlar biliyomusunuz ben oğluma hamileyken bebek aspirini kullandırıyolardı hamileyken sonra bu uygulamayı kaldırdılar ve sadece vitamin magnezyum ve kan hapları şlimdi kullanılıyor oysa ben hepsinin yanında sabahları aspirinde kullanıyordum
kızlar biliyomusunuz ben oğluma hamileyken bebek aspirini kullandırıyolardı hamileyken sonra bu uygulamayı kaldırdılar ve sadece vitamin magnezyum ve kan hapları şlimdi kullanılıyor oysa ben hepsinin yanında sabahları aspirinde kullanıyordum