Bekarlar Odası

gerçekten benim yaşım erken ama melişlerim öyle çok seçici olmayın çok seçerseniz her insanın bir huyu çıkıyor zaten .yeri gelince bizim bile kusurlarımız oluyor..nerde kaldı bu erkek..her erkeğin bir kusuru vardır eminim..önemli olan saygısı sevgisi ahlakı ve düzeyli bir işi ve de ailesini geçindirecek parası..ayy çok şey mi istediim benn 🙂

Yok canim cok sey istemedin. Az bile istiyoruz, bende senin gibiyim, yeterki ahlaki düzgün olsun, saygisi olan sevdigine ve büyüklerini..vb birde ailesini gecindirecek parasi olsun. Bitti!! Ama cevremize baktigimiz zaman bunlar biraz aza kacio gibi ?! Neyse bunlarada sükür 🙂 Bunlari bulamayanlarda var...

Valla benim elimde on yıldır biri var😀
alıştık artık birbirimize. Evlenmeye gelince, bazen o tamam diyor ben kalsın diyorum bazende ben tamam diyorum onun işi oluyor. Kısmet bakalım ne zaman?
Yine bu günlerimi keyifle geçiriyorum. Korkuyorum açıkcası bu rahatlığı kaybetmekten😀

allah iyiligini versin handan abla. öyle bi yazdinki : ben istiyorum evlenmeyi, onun isi oluyor sanki alisverise gitmeyi teklif edion

ama seninde dedigin gibi, korku var belli, olmasa cünkü coktan evlenirdiniz 🙂

neyse hayirlisi, en kisa zamanda rahatligini yitirecegin korkusu yenmen ve hayirlisi ile evlenmeni diliyorum 🙂