»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 11 Kasım 2009 #231 ben evlenmemek icin gözlüyorum, sizde evlenmek icin 😀 valla allahin emri olmasa, bilmiyorum yani
*şiker* Yeni Üye Üye 12 Kasım 2009 #232 hepimizin hakkında hayırlsı olsun meleklerim...evlenip napacaksınız..ev.çocuk.çamaşır..temizlik..aman hiiç uğraşılmazz 😀
hepimizin hakkında hayırlsı olsun meleklerim...evlenip napacaksınız..ev.çocuk.çamaşır..temizlik..aman hiiç uğraşılmazz 😀
$ul€ Yeni Üye Üye 12 Kasım 2009 #233 bende geldim alın benide yanınıza.bende bekarım bakalım ne zmn son bulcak.hoş bi problemim yok😀
S su.ay Yeni Üye Üye 14 Kasım 2009 #234 boşverin kızlar biraz daha hayatımızı yaşayalım .hem daha 18-22 siniz hepinizde . biraz gençliğinizi yaşayın canlarım.ben bu odanın tek büyüğümüyüm acaba? ooooo evde kalma moduna geçtim galiba.
boşverin kızlar biraz daha hayatımızı yaşayalım .hem daha 18-22 siniz hepinizde . biraz gençliğinizi yaşayın canlarım.ben bu odanın tek büyüğümüyüm acaba? ooooo evde kalma moduna geçtim galiba.
aSqimSin Yeni Üye Üye 14 Kasım 2009 #236 Selam Hercaiiii^m 🙂 Benim daha yaşım var evlenmek istemiyorum da Allah isteyen tüm meleklerimin bahtını açık etsin
Selam Hercaiiii^m 🙂 Benim daha yaşım var evlenmek istemiyorum da Allah isteyen tüm meleklerimin bahtını açık etsin
Moss Üye Üye 28 Kasım 2009 #240 Lay lay looooooommmmmmmm......... Evlilikler uzakk, bu erkeklerrrr tuzak banaaaaa, bekarr yaşaaaaa coşşşş eğlennnnnnnnnnnnn, takmaa kafanaaa..........
Lay lay looooooommmmmmmm......... Evlilikler uzakk, bu erkeklerrrr tuzak banaaaaa, bekarr yaşaaaaa coşşşş eğlennnnnnnnnnnnn, takmaa kafanaaa..........