sahra85 Yeni Üye Üye 6 Aralık 2009 #243 ya inanmıyoruuummmm :tasu: bugün bir tane daha kız arkadaşım evlendiiii...! güle güle yaaaa kızlaaaarrr sanırım been evde kaldıııııımmmm....
ya inanmıyoruuummmm :tasu: bugün bir tane daha kız arkadaşım evlendiiii...! güle güle yaaaa kızlaaaarrr sanırım been evde kaldıııııımmmm....
Mi'na57 Yeni Üye Üye 6 Aralık 2009 #244 yaw yasın 24 evlenıp napcazn yasa biraz.kısmetin gelir bulur😀 aglama canım😀
sahra85 Yeni Üye Üye 6 Aralık 2009 #245 haha 😀 doğru da insan da böyle duyunca fena oluyooo 😱lmadı: yaa bir de babanne hala falan devreye girmeye çalışıyoooo ya uyuz oluyorum canları nişan düğün istiyomuş ya :fati: güler misin ağlar mısın 🙂 ayyy bi ben kalmışım 😀
haha 😀 doğru da insan da böyle duyunca fena oluyooo 😱lmadı: yaa bir de babanne hala falan devreye girmeye çalışıyoooo ya uyuz oluyorum canları nişan düğün istiyomuş ya :fati: güler misin ağlar mısın 🙂 ayyy bi ben kalmışım 😀
Mi'na57 Yeni Üye Üye 6 Aralık 2009 #246 haha beklesinler canım 😀 sırf canları istio diye onunle gelenle evlenılmezki😀 hayat arkadası bu karpuz gibi secilmıo hem bekarlık iyi valla 😀
haha beklesinler canım 😀 sırf canları istio diye onunle gelenle evlenılmezki😀 hayat arkadası bu karpuz gibi secilmıo hem bekarlık iyi valla 😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 6 Aralık 2009 #247 bencede sahracim senin yasin gelmis gecio artik 😀 Elini cabuk tut bence, yoksa tursun bile kurulamiyacak
bencede sahracim senin yasin gelmis gecio artik 😀 Elini cabuk tut bence, yoksa tursun bile kurulamiyacak
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 8 Aralık 2009 #250 ebedi bekarlık bekle beni ben geliyorum sultanların sultanı bekarlık 🙂 terkedildim yarı yolda bırakıldım ama yıkılmadım ayaktayım 😀 yasasın bekarlık
ebedi bekarlık bekle beni ben geliyorum sultanların sultanı bekarlık 🙂 terkedildim yarı yolda bırakıldım ama yıkılmadım ayaktayım 😀 yasasın bekarlık