elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 2 Kasım 2008 #61 Cevap: Bekarlar Odası AYY ELİ BOŞ GELMEK DE OLMAZ Kİ YASASIN BEKARLIK
blue_angel Yeni Üye Üye 2 Kasım 2008 #62 Cevap: Bekarlar Odası bende girebilirim,bekarım 🙂 35-40 arası evlilik düşünüyorum. bekarlık sultanlıkmı orası tartışıla bilinir ama rahatlık pek tabi.
Cevap: Bekarlar Odası bende girebilirim,bekarım 🙂 35-40 arası evlilik düşünüyorum. bekarlık sultanlıkmı orası tartışıla bilinir ama rahatlık pek tabi.
_Gül_ Yeni Üye Üye 5 Aralık 2008 #63 Cevap: Bekarlar Odası bekarlar gelinde sohbete edelim bekar bekara😀
necla Yeni Üye Üye 3 Ocak 2009 #67 Cevap: Bekarlar Odası hiiissssttttt bekar kizlar bekarligin tadini cikarin ama dikkat edinde suyunu cikarmayin zamani gelince mutlu mesut yuvanizi kurun insallah
Cevap: Bekarlar Odası hiiissssttttt bekar kizlar bekarligin tadini cikarin ama dikkat edinde suyunu cikarmayin zamani gelince mutlu mesut yuvanizi kurun insallah
_Gül_ Yeni Üye Üye 3 Ocak 2009 #68 Cevap: Bekarlar Odası inş. neclacım kısmet ne zmn gelirse ozmn evlenicez🙂🙂🙂
esra Yeni Üye Üye 3 Ocak 2009 #69 Cevap: Bekarlar Odası slm kıslarrrr ben bekar değilim ama geçereken bi slm verimm dedimm😀 haa bide bişi sölimde gidim ben bekarken hiçç sultan olamadım ama şimdi sultanımm😀 korkmayın evlilik güsel bişi....... hadi kalın sağlıcakla
Cevap: Bekarlar Odası slm kıslarrrr ben bekar değilim ama geçereken bi slm verimm dedimm😀 haa bide bişi sölimde gidim ben bekarken hiçç sultan olamadım ama şimdi sultanımm😀 korkmayın evlilik güsel bişi....... hadi kalın sağlıcakla
handanca Daimi Üye Yönetici 7 Ocak 2009 #70 Cevap: Bekarlar Odası inanmayın kıskandırıyoooooooooooooooooo