B beklenenbebis Forum Okuru 8 Mart 2011 #1 beklenenbebis 'in küpecikleri :) Kızlar ßeLeN arkadaşımızın mükemmel takılarının yanında sönük kalabilir ama bende paylaşmak istedim.sizlerde paylaşın bakalım takılarınızıda görelim 🙂🙂 Bunlarda halkalar 🙂 Ötekileride paylaşmak isterdim resimlerde de görüldüğü gibi net çekilmio ondan bunlar yeterdir😀
Kızlar ßeLeN arkadaşımızın mükemmel takılarının yanında sönük kalabilir ama bende paylaşmak istedim.sizlerde paylaşın bakalım takılarınızıda görelim 🙂🙂 Bunlarda halkalar 🙂 Ötekileride paylaşmak isterdim resimlerde de görüldüğü gibi net çekilmio ondan bunlar yeterdir😀
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 8 Mart 2011 #2 oyy inciklere bak sen çok tatlılar bence çok güzeller tatlım ayrıca benim takılarıma yaptıgın yorum için teşekkür ederim .. o nazar boncukluyu cok begendım🙂 iyi günlerde kullan bitanem..
oyy inciklere bak sen çok tatlılar bence çok güzeller tatlım ayrıca benim takılarıma yaptıgın yorum için teşekkür ederim .. o nazar boncukluyu cok begendım🙂 iyi günlerde kullan bitanem..
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 8 Mart 2011 #3 Cıvıl cıvıl hepside canım güzel ve iyi günlerde kullan🙂