Cevap: belki bn en kötüsü yapmışımdır
ßiz de küçükken yapıyorduk bu siteden arkdaşlarımla Heaven ve Taurus ile.. biz yarışmadan arıyoruz para kazandınız vs. diyorduk. en içimi acıtan da şu anlatayım:
Telefonu her zamankinden farklı olarak ben almıştım. kendimden emin bi sesle ''Merhaba ben okuma yazma derneğinden arıyorum okuma yazma biliyor musunuz?'' diye sormuştum. karşımdaki de gayet üzücü bir sesle ''hayır'' dedi. bende ona başka bir yerin adresini verip ''bizi ordan birine sorun gösterirler'' demiştim. kadından beklediğimiz ''tamam'' cevapını aldığımda ve telefonu kapadığımda evde çığlıklar kopuyordu gülme sesleri🙂 başarmıştım bi insanı kandırmıştım.çok büyük meziyetmi.Hayır!!! belki de o insanı bir anlık bile olsa umutlandırdım.belki de okuma yazma hevesi ile oraya kayıt olmaya gitti ama yokuz.
Şimdi de ben birileri tarafından aranıp rahatsız ediliyorum!! hem de büyük bi rahatsızlık..senin yaptığınla aynı değil ama ikisi de kötü bişey.. bu iğrençliği yaparken çocuktuk ama işte.. vicdan bu rahat bırakmıyor bizi. ''çocukluk.. olur canım her çocuk yapar,ozaman küçüktük.'' diye avutuyorum kendimi ama nafile.
Canım benim benim sana tavsiyem düşünmemeye çalış sen gerçekten çok ama çok büyük bir yalan atmışsın o kişiye. belki de iyilik yapmış da olabilirsin. kaybetmişliğin korkusu ile dargın olduğu birinden özür dilemiş olabilir. oğlu,kızı,eşi,annesi,babası vs.. ne olduğunu Allah bilir. kafanı takma bence. üzülme. Olana ve ölene çare bulunmaz. bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.