A AnGeL_0F_DeaTH Forum Okuru 13 Eylül 2008 #11 Cevap: belki bn en kötüsü yapmışımdır Biz de şöyle yapardık halamın kızıyla.Alırdık telefon rehberini komik soy ismi olanları aradık.Misal adamın soy ismi 'Top' -Alüüü topunan mı görüşüyom -Siz kimsiniz -Dııııttt dıtttt 😀 Çocukluk işte
Cevap: belki bn en kötüsü yapmışımdır Biz de şöyle yapardık halamın kızıyla.Alırdık telefon rehberini komik soy ismi olanları aradık.Misal adamın soy ismi 'Top' -Alüüü topunan mı görüşüyom -Siz kimsiniz -Dııııttt dıtttt 😀 Çocukluk işte
Angel_tears Yeni Üye Üye 20 Eylül 2008 #12 Cevap: belki bn en kötüsü yapmışımdır Hehe bizde yapardık kardeşimle en son 1 sene önce yaptığımızı hatırlıyorum ama çocuktuk 🙂 Azra senin yaptığın şaka biraz ağır olmuş bana olsaydı ben kalpten giderdim 🙁
Cevap: belki bn en kötüsü yapmışımdır Hehe bizde yapardık kardeşimle en son 1 sene önce yaptığımızı hatırlıyorum ama çocuktuk 🙂 Azra senin yaptığın şaka biraz ağır olmuş bana olsaydı ben kalpten giderdim 🙁
*şiker* Yeni Üye Üye 16 Aralık 2008 #13 Cevap: belki bn en kötüsü yapmışımdır adııı üzerinde çocukluk canııım beniiim
mavi_gözyası Yeni Üye Üye 10 Temmuz 2009 #14 ALLAH affetsin valla bende kadını merak ettim ne oldu acaba diye yanıl ceset şakası baya ağırmış gerçekten
ALLAH affetsin valla bende kadını merak ettim ne oldu acaba diye yanıl ceset şakası baya ağırmış gerçekten