DaRaDevİL33 Yeni Üye Üye 27 Eylül 2010 #1 ben bi merhaba diyecektim kise var mi acaba :D Aranıza yeni katılmiş bulunuyorum..nasılsınız arkadaslar..öncelikle kendimi tanıtayım..bayan daradevil🙂 mersinde yasıyorum..18 yasındayım üniversiteye hazırlanıyorum🙂🙂
Aranıza yeni katılmiş bulunuyorum..nasılsınız arkadaslar..öncelikle kendimi tanıtayım..bayan daradevil🙂 mersinde yasıyorum..18 yasındayım üniversiteye hazırlanıyorum🙂🙂
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 27 Eylül 2010 #2 olmazmı kıss aa ben hep burdayım forumu hatta üzerime kurdular beni o derece 😀 hoşgeldin tatlım takıldığın bişi olursa bana ulaşabilirisin herdaim keyifli forumlar..
olmazmı kıss aa ben hep burdayım forumu hatta üzerime kurdular beni o derece 😀 hoşgeldin tatlım takıldığın bişi olursa bana ulaşabilirisin herdaim keyifli forumlar..
DaRaDevİL33 Yeni Üye Üye 27 Eylül 2010 #3 ayy coktesekkür edrim sagolasın benim ismim taze melek😀 cok hosuma gitti yaaa..
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 27 Eylül 2010 #4 çıtırsın ya daha ondan bebeim çıtır tazacik olanlara diyoruz
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 27 Eylül 2010 #6 üyeliğe göre ama çaktırma senin yaşda müsait aramızda şşşşş
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Eylül 2010 #8 Hoş geldin 🙂 Tavukla karşılaşmışsın, aslında yeni üyelerimizi tavuğa karşı uyarmak lazım ama yapabilecek bişey yok artık. 😀
Hoş geldin 🙂 Tavukla karşılaşmışsın, aslında yeni üyelerimizi tavuğa karşı uyarmak lazım ama yapabilecek bişey yok artık. 😀
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 27 Eylül 2010 #10 heheyyy millet bana gelio bu butlar ne melek çeker bilmion sen 😀 meleğemm sen bana takıl 😀