sahra85 Yeni Üye Üye 16 Ağustos 2009 #1 ben de geldim, bir hoş geldin yok mu :) herkese merhabalar, ben de yeni üye olanlardanım, ismim Sahra, 24 yaşındayım, öğretmenim, Afyonkarahisarlıyım. burada her istediğimi bulabileceğime inandığımdan dolayı üye olmak istedim, gerçekten de güzel bir ortam... umarım msj ım yalnız kalmaz 🙂
herkese merhabalar, ben de yeni üye olanlardanım, ismim Sahra, 24 yaşındayım, öğretmenim, Afyonkarahisarlıyım. burada her istediğimi bulabileceğime inandığımdan dolayı üye olmak istedim, gerçekten de güzel bir ortam... umarım msj ım yalnız kalmaz 🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 16 Ağustos 2009 #2 Aramiza hosgeldin Sahracim, 🙂 gercekten gzl bi secimde bulunmussun buraya üye olmak ile Sana keyifli forumlar, ve kalici dostluklar dilerim tatlim 🙂🙂🙂
Aramiza hosgeldin Sahracim, 🙂 gercekten gzl bi secimde bulunmussun buraya üye olmak ile Sana keyifli forumlar, ve kalici dostluklar dilerim tatlim 🙂🙂🙂
fırtına Yeni Üye Üye 16 Ağustos 2009 #3 msjında sende yalnız kalmazsın 🙂 aramıza hoşgeldin keyifli foumlar dilerim,evet burada herşeyi bulman mümkün forumlar keyifli sohbet ve arkadaşlıklar hepsi burada...... iyi vakit geçirmen dileği ile tekrar HOŞGELDİN
msjında sende yalnız kalmazsın 🙂 aramıza hoşgeldin keyifli foumlar dilerim,evet burada herşeyi bulman mümkün forumlar keyifli sohbet ve arkadaşlıklar hepsi burada...... iyi vakit geçirmen dileği ile tekrar HOŞGELDİN
aSqimSin Yeni Üye Üye 16 Ağustos 2009 #8 Aramıza hoşgelsin Sahra Yerinde bir tercih yapmışsın buraya üye olmakla. Mutlu olacağına eminim.
sahra85 Yeni Üye Üye 17 Ağustos 2009 #10 valla yalnız kalmak şöyle dursun doldu taştı burasıı 😀 şaka bir yana, teşekkür ederim arkadaşlar, hoş bulduk 😉
valla yalnız kalmak şöyle dursun doldu taştı burasıı 😀 şaka bir yana, teşekkür ederim arkadaşlar, hoş bulduk 😉