P ^prencess river^B>N Yeni Üye Üye 5 Ekim 2008 #1 ben geldimm =) slm ben geldim benide aranıza alırmısınız ismim irem nehir antalya'dan öğrenciyim merak ettiğiniz olursa hakkımda anlatırım çok güzel bi ste gezinirken tesadüfen buldum çoq hoşuma gitti hemen üye oldum
slm ben geldim benide aranıza alırmısınız ismim irem nehir antalya'dan öğrenciyim merak ettiğiniz olursa hakkımda anlatırım çok güzel bi ste gezinirken tesadüfen buldum çoq hoşuma gitti hemen üye oldum
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 5 Ekim 2008 #2 Cevap: ben geldimm =) Aramıza hoşgeldiniz, keyifli zaman geçirmenizi dilerim, sevgilerimle...
gökçe Yeni Üye Üye 6 Ekim 2008 #8 Cevap: ben geldimm =) Hoşgeldin aramıza İrem. Kalıcı olursan dahada seveceksin eminim. Keyifli paylaşımlar dilerim...
Cevap: ben geldimm =) Hoşgeldin aramıza İrem. Kalıcı olursan dahada seveceksin eminim. Keyifli paylaşımlar dilerim...
pelin79 Yeni Üye Üye 6 Ekim 2008 #10 Cevap: ben geldimm =) sende hoşgeldın canım bende yenıyım bende yengemın tavsıyesıyle uye oldum