zeyna Yeni Üye Üye 6 Şubat 2008 #161 Ce: bende bir köse acayım 🙂 kördügüm' Alıntı: Canim güzel bir aksam diliyorum sana... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler güller çok güzel yüregine saglık canım sanada iyiaksamlar tatlım
Ce: bende bir köse acayım 🙂 kördügüm' Alıntı: Canim güzel bir aksam diliyorum sana... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler güller çok güzel yüregine saglık canım sanada iyiaksamlar tatlım
_Mermaid_ Yeni Üye Üye 7 Şubat 2008 #163 Ce: bende bir köse acayım 🙂 ççookkk güzel görünüyolar yaa canım çektii 🙂🙂🙂 bu arada merhabalar diyim ben yeniyim burdada benide alın aranıza 🙂🙂
Ce: bende bir köse acayım 🙂 ççookkk güzel görünüyolar yaa canım çektii 🙂🙂🙂 bu arada merhabalar diyim ben yeniyim burdada benide alın aranıza 🙂🙂
zuzus:) Yeni Üye Üye 7 Şubat 2008 #164 Ce: bende bir köse acayım 🙂 günaydınnn bugünkü yoklamamıda alın ben gideyim çok işim var hadiiiii
zuzus:) Yeni Üye Üye 7 Şubat 2008 #165 Ce: bende bir köse acayım 🙂 ben yine size kahvaltı hazırladım ama inşallah silmek zorunda kalmam bu sefer
Ce: bende bir köse acayım 🙂 ben yine size kahvaltı hazırladım ama inşallah silmek zorunda kalmam bu sefer
E ^*^eLa^*^ Yeni Üye Üye 7 Şubat 2008 #166 Ce: bende bir köse acayım 🙂 Günaydın yoklamaya geç kalmadım inşallah
zeyna Yeni Üye Üye 7 Şubat 2008 #167 Ce: bende bir köse acayım 🙂 tweety' Alıntı: ççookkk güzel görünüyolar yaa canım çektii 🙂🙂🙂 bu arada merhabalar diyim ben yeniyim burdada benide alın aranıza 🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... hosgeldin aramıza canımm
Ce: bende bir köse acayım 🙂 tweety' Alıntı: ççookkk güzel görünüyolar yaa canım çektii 🙂🙂🙂 bu arada merhabalar diyim ben yeniyim burdada benide alın aranıza 🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... hosgeldin aramıza canımm
zeyna Yeni Üye Üye 7 Şubat 2008 #168 Ce: bende bir köse acayım 🙂 zuzus:)' Alıntı: ben yine size kahvaltı hazırladım ama inşallah silmek zorunda kalmam bu sefer Genişletmek için tıkla ... amanda aman hamarat calıskan kızım benim kahvaltıyıda hazırlamıs ellerine saglık canımm cok güzel görünüyor
Ce: bende bir köse acayım 🙂 zuzus:)' Alıntı: ben yine size kahvaltı hazırladım ama inşallah silmek zorunda kalmam bu sefer Genişletmek için tıkla ... amanda aman hamarat calıskan kızım benim kahvaltıyıda hazırlamıs ellerine saglık canımm cok güzel görünüyor
zeyna Yeni Üye Üye 7 Şubat 2008 #169 Ce: bende bir köse acayım 🙂 ^*^eLa^*^' Alıntı: Günaydın yoklamaya geç kalmadım inşallah Genişletmek için tıkla ... günaydın elacıgım gecikmedin günün güzel gecsin muckkk
Ce: bende bir köse acayım 🙂 ^*^eLa^*^' Alıntı: Günaydın yoklamaya geç kalmadım inşallah Genişletmek için tıkla ... günaydın elacıgım gecikmedin günün güzel gecsin muckkk
TaMaRa Yeni Üye Üye 7 Şubat 2008 #170 Ce: bende bir köse acayım 🙂 oyy o baklavadan ben de isterimmm,ayrdinizmi payimi?