*jellibon* Daimi Üye Üye 19 Şubat 2008 #241 Ce: bende bir köse acayım 🙂 iyi günler canım kendine iyi bak. özletme kendini,,,,
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Şubat 2008 #242 Ce: bende bir köse acayım 🙂 iyi akşamlar zeynacım mutlu yarınlar
TaMaRa Yeni Üye Üye 19 Şubat 2008 #243 Ce: bende bir köse acayım 🙂 Artik aksamlari yemek yemiyorum,meyve salatayla gecirecem malum kilo🙂 sizsiz bogazimdan gecmedi bunlarda sizin
Ce: bende bir köse acayım 🙂 Artik aksamlari yemek yemiyorum,meyve salatayla gecirecem malum kilo🙂 sizsiz bogazimdan gecmedi bunlarda sizin
zeyna Yeni Üye Üye 19 Şubat 2008 #244 Ce: bende bir köse acayım 🙂 minik melek' Alıntı: iyi günler canım kendine iyi bak. özletme kendini,,,, Genişletmek için tıkla ... sagol minigim sende kendine iyi bak
Ce: bende bir köse acayım 🙂 minik melek' Alıntı: iyi günler canım kendine iyi bak. özletme kendini,,,, Genişletmek için tıkla ... sagol minigim sende kendine iyi bak
zeyna Yeni Üye Üye 19 Şubat 2008 #245 Ce: bende bir köse acayım 🙂 CEMOŞ' Alıntı: iyi akşamlar zeynacım mutlu yarınlar Genişletmek için tıkla ... tesekkürler cemoşum hepimize mutlu yarınlar
Ce: bende bir köse acayım 🙂 CEMOŞ' Alıntı: iyi akşamlar zeynacım mutlu yarınlar Genişletmek için tıkla ... tesekkürler cemoşum hepimize mutlu yarınlar
zeyna Yeni Üye Üye 20 Şubat 2008 #246 Ce: bende bir köse acayım 🙂 TaMaRa' Alıntı: Artik aksamlari yemek yemiyorum,meyve salatayla gecirecem malum kilo🙂 sizsiz bogazimdan gecmedi bunlarda sizin Genişletmek için tıkla ... nasıl yapıyorsun canım ya ben meyve yersem daha cok acıkıyorum tutamadım su bogazımı bir türlü ama meyve salatan nefis görünüyor tesekkürler ellerine saglık
Ce: bende bir köse acayım 🙂 TaMaRa' Alıntı: Artik aksamlari yemek yemiyorum,meyve salatayla gecirecem malum kilo🙂 sizsiz bogazimdan gecmedi bunlarda sizin Genişletmek için tıkla ... nasıl yapıyorsun canım ya ben meyve yersem daha cok acıkıyorum tutamadım su bogazımı bir türlü ama meyve salatan nefis görünüyor tesekkürler ellerine saglık