TaMaRa Yeni Üye Üye 29 Ocak 2008 #81 Ce: bende bir köse acayım 🙂 günaydinnnn, taze taze simitlerr buyrun buyrunnn 😛 afiyet olsun😛
zuzus:) Yeni Üye Üye 29 Ocak 2008 #82 Ce: bende bir köse acayım 🙂 günaydınnn. beni eksik ymazyın gene çaya geldim bakınn
zeyna Yeni Üye Üye 29 Ocak 2008 #83 Ce: bende bir köse acayım 🙂 oh becerikli hatun kahvaltıyı bile hazırlamıs ellerine saglık günaydın kızlarr bu arada kardeşim ve yiğenlerim geldiiiiiiiiiii arada kontrole gelicem ona göre eksik olmasınnn sayıyorum tamaraaa zuzusss :hug::hug:
Ce: bende bir köse acayım 🙂 oh becerikli hatun kahvaltıyı bile hazırlamıs ellerine saglık günaydın kızlarr bu arada kardeşim ve yiğenlerim geldiiiiiiiiiii arada kontrole gelicem ona göre eksik olmasınnn sayıyorum tamaraaa zuzusss :hug::hug:
zuzus:) Yeni Üye Üye 29 Ocak 2008 #84 Ce: bende bir köse acayım 🙂 burdayız burdaaa merak etme sen göz kulak oluyoz köşene sen ilgilen misafirlerinle 🙂
Ce: bende bir köse acayım 🙂 burdayız burdaaa merak etme sen göz kulak oluyoz köşene sen ilgilen misafirlerinle 🙂
A ask_mahkumu Yeni Üye Üye 29 Ocak 2008 #85 Ce: bende bir köse acayım 🙂 oooo zeynamda burdamışşş ben geldim ayoll al beni yamacınaaa.hayırlı olsun köşen canımmm.öptüm çokkk
Ce: bende bir köse acayım 🙂 oooo zeynamda burdamışşş ben geldim ayoll al beni yamacınaaa.hayırlı olsun köşen canımmm.öptüm çokkk
zeyna Yeni Üye Üye 29 Ocak 2008 #86 Ce: bende bir köse acayım 🙂 ask_mahkumu' Alıntı: oooo zeynamda burdamışşş ben geldim ayoll al beni yamacınaaa.hayırlı olsun köşen canımmm.öptüm çokkk Genişletmek için tıkla ... askımmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnn ay özledim kız nerelerdesinnn :hug::hug::hug::hug::hug:
Ce: bende bir köse acayım 🙂 ask_mahkumu' Alıntı: oooo zeynamda burdamışşş ben geldim ayoll al beni yamacınaaa.hayırlı olsun köşen canımmm.öptüm çokkk Genişletmek için tıkla ... askımmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnn ay özledim kız nerelerdesinnn :hug::hug::hug::hug::hug:
*jellibon* Daimi Üye Üye 29 Ocak 2008 #88 Ce: bende bir köse acayım 🙂 bende geldim kıslar burdayımmm. yoklama oldumu..
zelal0903 Yeni Üye Üye 29 Ocak 2008 #89 Ce: bende bir köse acayım 🙂 2 dakka ortadan koyboldum simitleri bensiz goturmussunuz oohhh valla insan banada ayirir bir lokmacik
Ce: bende bir köse acayım 🙂 2 dakka ortadan koyboldum simitleri bensiz goturmussunuz oohhh valla insan banada ayirir bir lokmacik
TaMaRa Yeni Üye Üye 29 Ocak 2008 #90 Ce: bende bir köse acayım 🙂 oyy kiyarmiyim ben hic zelosuma napcan simiti, bak ben sana ne getirdim😛