elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 28 Nisan 2009 #21 Cevap: Beni Merak eden Köşemin ve sitemizin Sevgili Melekleri , geçmiş olsun handanca sükür basarıyla geçmiş çok sevindim iyi olduguna inş bir daha olmaz
Cevap: Beni Merak eden Köşemin ve sitemizin Sevgili Melekleri , geçmiş olsun handanca sükür basarıyla geçmiş çok sevindim iyi olduguna inş bir daha olmaz
*şiker* Yeni Üye Üye 28 Nisan 2009 #22 Cevap: Beni Merak eden Köşemin ve sitemizin Sevgili Melekleri , canım benim sen burayı düşünme..biz seni sabırla bekleriiz..çok geçmiş olsun..yüce rabbim senii bize ve sevdiklerine bağışlasın.tekrar çok geçmiş olsun..acil şifalar diliyorum
Cevap: Beni Merak eden Köşemin ve sitemizin Sevgili Melekleri , canım benim sen burayı düşünme..biz seni sabırla bekleriiz..çok geçmiş olsun..yüce rabbim senii bize ve sevdiklerine bağışlasın.tekrar çok geçmiş olsun..acil şifalar diliyorum
CaRiZmA Vip Melek Üye 29 Nisan 2009 #23 Cevap: Beni Merak eden Köşemin ve sitemizin Sevgili Melekleri , Gecmis olsun handan abla, allahin izniyle tez zamanda sagligina kavus olur mu. Seni seviyoruz
Cevap: Beni Merak eden Köşemin ve sitemizin Sevgili Melekleri , Gecmis olsun handan abla, allahin izniyle tez zamanda sagligina kavus olur mu. Seni seviyoruz
D delfoi Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2009 #24 Cevap: Beni Merak eden Köşemin ve sitemizin Sevgili Melekleri , merhabalar, çok geçmiş olsun,allah şifalar versin,tarot, fal... vs. düşünmeyin bunları, önemli olan sağlık,tekrar çok geçmiş olsun ....
Cevap: Beni Merak eden Köşemin ve sitemizin Sevgili Melekleri , merhabalar, çok geçmiş olsun,allah şifalar versin,tarot, fal... vs. düşünmeyin bunları, önemli olan sağlık,tekrar çok geçmiş olsun ....
A aycam20 Yeni Üye Üye 2 Mayıs 2009 #25 Cevap: Beni Merak eden Köşemin ve sitemizin Sevgili Melekleri , çok geçmiş olsun.. allah acil şifalar versin..
Cevap: Beni Merak eden Köşemin ve sitemizin Sevgili Melekleri , çok geçmiş olsun.. allah acil şifalar versin..
esnacr Üye Üye 4 Mayıs 2009 #26 Cevap: Beni Merak eden Köşemin ve sitemizin Sevgili Melekleri , çok geçmiş olsun allaha şükür iyisin seni seviyoruz meleğim
Cevap: Beni Merak eden Köşemin ve sitemizin Sevgili Melekleri , çok geçmiş olsun allaha şükür iyisin seni seviyoruz meleğim
sevgice Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2009 #27 Cevap: Beni Merak eden Köşemin ve sitemizin Sevgili Melekleri , ya artık nettede göremiyordum seni haberlerini siteden aldım şimdi canım benim umarım iyisindir öpülsün yüreği güzelim
Cevap: Beni Merak eden Köşemin ve sitemizin Sevgili Melekleri , ya artık nettede göremiyordum seni haberlerini siteden aldım şimdi canım benim umarım iyisindir öpülsün yüreği güzelim
sevgi meleğim Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2009 #28 Cevap: Beni Merak eden Köşemin ve sitemizin Sevgili Melekleri , çok geçmiş olsun cnm. yüce rabbime emanetsin
Cevap: Beni Merak eden Köşemin ve sitemizin Sevgili Melekleri , çok geçmiş olsun cnm. yüce rabbime emanetsin
A aykara Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2009 #29 Cevap: Beni Merak eden Köşemin ve sitemizin Sevgili Melekleri , çok geçmiş olsun handanca .Allah şifa bekleyenlere de acil şifa nasip etsin
Cevap: Beni Merak eden Köşemin ve sitemizin Sevgili Melekleri , çok geçmiş olsun handanca .Allah şifa bekleyenlere de acil şifa nasip etsin
HaYaL Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2009 #30 Cevap: Beni Merak eden Köşemin ve sitemizin Sevgili Melekleri , Geçmiş olsun handan Başarılı geçen operasyonun için mutlu oldum:sevgiler...
Cevap: Beni Merak eden Köşemin ve sitemizin Sevgili Melekleri , Geçmiş olsun handan Başarılı geçen operasyonun için mutlu oldum:sevgiler...