Beni sevdiğini nasıl anlayabilirim sizce beni seviyor mu ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan merve 33333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

merve 33333

Forum Okuru
Beni sevdiğini nasıl anlayabilirim sizce beni seviyor mu ?
meraba 16 yaşındayım 3 aydır çıktığım biri var ondan hoşlanıyorum ama aşık değilim yani beni çekicek hiç bir şey yapmıyo ne hediye alıyo nede bir yere davet ediyor sadece telefonlaşıyoruz ve mesajlaşıyoruz sizce boşamı zaman öldürüyorum??

Sevgili küçüğüm daha yaşın çok ama çok küçük, Neler geleceeeeek neler geçecek, seviyor sevmiyor olayına girmiyorum ama gerçek sevgiyi bulduğun zaman anlayacaksın 🙂

Merhaba, 16 yaşındasın sana vereceğim nasihat , tavsiye büyük gelebilir . Aşık değilsen neden kurcalıyorsun ? Al bir papatya eline seviyor sevmiyor öğrenirsin.

Ne güzel, hayat tavsiyeleri veriyosunuz da o bende hiç işlemiyo yani böyle nah gibi duruyorum, böyle nah gibi.

Nah gibi derken tam olarak ne demek istiyorsun anlat bakalım tam olarak ne diyorsun. Sana başka ne diyeyim ilişki yaşayan sensin sevip sevmediğini bize soruyorsun tanımayız etmeyiz nereden bilelim 😛

Bu arada herşeyi neden erkekten bekliyorsun ki belki parası yoktur gülüm ? Sen davet et adımı erkekten bekleme sen at bakalım ne olacak bi davet et bişeyler için parasını sen öde bakim nolcak gelecek mi gelmeyecek mi ?